WriteRoom 1.0 - Den gratis version for et distraktionsfrit skrivrum på Mac

WriteRoom er baseret på en god ide, der er svært at finde i dag i computervirksomheden, et distraheringsfrit arbejdsområde, der understreger andet end opgaven ved hånden. I dette tilfælde er opgaven skrevet, hvilket WriteRoom giver dig mulighed for nemt at gøre.

Der er få dikkedarer andre end hvad du absolut skal skrive, så forvent ikke Microsoft Word.

WorksRace-arbejdsområdet præsenteres smukt i en simpel retrogrøn på sort terminallignende udseende, selv om du kan ændre farveskemaet til det, du vil have. Se nedenstående skærmbillede.


Udover farveskemaet kan du også tilpasse bredden og højden af ​​skrivepladsen, så hvis du foretrækker det ægte fulde skærmkonsoludseende, er det bare et spørgsmål om at indstille arbejdsområdet til bredden af ​​din skærm.

WriteRoom 1 - den gratis version

Den seneste version af WriteRoom er virkelig cool med mange flotte funktioner, men vi vil faktisk foreslå WriteRoom 1.0, fordi det er gratis at downloade. Ja funktionerne er mere grundlæggende, men hvis dit kernebehov er at skrive i et distraheringsfrit rum, gør 1.0 bare jobbet bare fint.

Udvikler hjem

Download WriteRoom 1.0 nu

WriteRoom 2 - den betalte version

Hvis du leder efter mere avancerede tekstredigeringsfunktioner og ikke har noget imod shelling ud over $ 25, få den nyeste version (i øjeblikket 2.3.7). Du kan prøve det ud i 30 dage gratis.

Download WriteRoom 2 nu

Bemærk : Hvis du kan lide ideen om et distraheringsfrit arbejdsområde til andre applikationer og ikke bare skrive, så tjek Think.