Sådan lukkes flere apps på en iPhone

Din iPhones multitasking-funktioner er muligvis ikke tydelige, fordi telefonen skjuler den aktive applikationsbakke. Hvis du aldrig har set dette applikationsadministrationsområde, der ligner en Windows-proceslinje, ved du sandsynligvis ikke, hvordan du lukker dine applikationer. Selvom du kender bakkens placering, kræver Apple dig stadig at udføre ekstra trin for at åbne bakkens applikationslukningsmuligheder. Når det er fundet, kan du dog øjeblikkeligt lukke flere applikationer med et enkelt tryk på en finger.

Tryk på "Hjem" -tasten og flyt skyderen til oplåsning på skærmen til højre for at låse iPhone op, hvis det er nødvendigt.

Tryk hurtigt på knappen "Hjem" to gange. Dine aktuelt åbne applikationer vises.

Berør og hold fingeren på et åbent applikationsikon.

Slip fingeren fra ikonet, når applikationerne begynder at bevæge sig frem og tilbage. Et "-" symbol vises øverst til højre i hver åben applikation.

Tryk på symbolet "-" på et program, du vil lukke. Ansøgningen afsluttes med det samme. Gentag for hver applikation, du vil lukke.

Tryk på knappen "Hjem" igen, når du er færdig med at lukke uønskede applikationer.

Tips

Du kan også tvinge frosne programmer til at afslutte. Hold knappen "Dvale" nede, og slip den derefter, når en rød skyder vises på berøringsskærmen. Rør ikke ved skyderen; I stedet skal du holde knappen "Hjem" nede, indtil startskærmen vises.