Sådan tændes Sirius Satellite Radio

Aktivering af Sirius Satellite Radio giver dig adgang til over 120 kanaler på din Sirius Satellite Radio-modtager. Uanset om din radio er installeret i din bil eller hjemme, eller du bare vil have adgang til Sirius Internet Radio for at streame dine yndlingskanaler, uanset hvor du rejser, kan en Sirius-konto konfigureres til dine behov ved hjælp af en computer eller ved at ringe til Sirius kundeservice. Når du aktiverer tjenesten, kan du ændre dine kontoindstillinger og føje nye tjenester til din konto ved hjælp af de webbaserede Sirius-kontoadministrationsværktøjer.

Trin 1

Indlæs Sirius Satellite Radio-aktiveringssiden, der findes på sirius.com/install. Alternativt kan du ringe til Sirius kundeservicetelefon på (888) 539-7474.

Trin 2

Tænd din satellitradio, og indstil den til kanal 184.

Trin 3

Klik på knappen "Aktivér nu" på Sirius-aktiveringswebstedet. Sørg for at tage din Sirius-modtageres elektroniske serienummer (ESN) til efterretning, inden du starter aktiveringsprocessen.

Trin 4

Klik på linket "Kom i gang" under overskriften Opret en ny konto.

Trin 5

Indtast ESN i det relevante felt, og skriv kampagnekoden til din konto, hvis du har en. Vælg hvor du vil aktivere radioen, og skriv sikkerhedskoden, der vises på verifikationsbilledet. Klik på "Næste" efter at have givet disse oplysninger.

Trin 6

Opret et brugernavn og en adgangskode til din Sirius-konto på siden Login til konto. Klik på "Næste".

Trin 7

Angiv kontaktoplysningerne, inklusive adresse og telefonnummer, til kontohaveren, og klik på knappen "Næste" efter at have givet disse oplysninger.

Trin 8

Indtast dit gavekortnummer, hvis du betaler for det fulde abonnement eller en del af det ved hjælp af et Sirius-gavekort. Klik på "Næste" efter angivelse af gavekortnummeret, hvis relevant.

Trin 9

Vælg den Sirius-radiopakke, du vil aktivere. Sirius tilbyder en række pakker, inklusive Sirius Everything, der inkluderer alle Sirius-kanaler, Sirius med Best of XM, som tilføjer populære XM-kanaler til din modtager og endda pakker med særlig interesse, hvor du kan vælge op til 50 kanaler, der skal inkluderes i din abonnement. Klik på "Næste", når du har valgt en pakke.

Trin 10

Angiv faktureringsoplysninger, inklusive et kreditkortnummer, til konfiguration af automatisk tilbagevendende betalinger. Klik på "Næste".

Gennemgå dine nye kontooplysninger, og klik på knappen "Aktivér" for at tænde Sirius Satellite Radio. Sørg for, at din radio er indstillet til kanal 184.