Sådan bruges et Micro SD-kort i en mobiltelefon

Micro SD-hukommelseskort bruges primært i mobiltelefoner. De er mindre end Mini SD'er, der almindeligvis bruges i kameraer, og meget mindre end SD-kort, der bruges med computere. Et Micro SD-kort kan tilføje op til 32 gigabyte hukommelse til din mobiltelefon. Det betyder flere billeder, mere video og mere musik og andre programmer lige ved hånden. Det er nemt at bruge et Micro SD-kort i en mobiltelefon, da de fleste telefoner, der bruger dem, har automatiseret formateringsprocessen.

Trin 1

Få adgang til Micro SD-kortsporet på din telefon. Det vil være på ydersiden af ​​telefonen (med et gummi- eller plastikdæksel med "Micro SD" trykt på det) eller under batteriet. Fjern batteriet, og du vil se et lille metalklemme med et ikon, der ligner formen på dit kort trykt i midten.

Trin 2

Indsæt dit Micro SD-kort i din telefon. Sørg for, at guldstrimlerne vender nedad i telefonen. Hvis dit Micro SD-stik er under dit batteri, vil strimlerne vende mod ansigtet på din telefon. Hvis du indsætter kortet i en plads på telefonen, skal guldstrimlerne vende nedad mod bagsiden.

Trin 3

Tænd din telefon (hvis den var slukket, eller hvis du skulle tage batteriet ud for at indsætte kortet). Vent på, at telefonen genkender det nye Micro SD-kort. Nogle telefoner beder dig automatisk om at formatere kortet; andre vil ikke.

Trin 4

Tryk på "Menu" og derefter på "Valgmuligheder", og vælg "Hukommelse". Menuen til din telefon kan variere lidt i rækkefølgen af ​​de tilbudte valg. Se i din manual for at finde ud af, hvilken undermenu "Memory" er placeret, hvis du ikke kan finde den. Hvis du ikke har en manual, skal du bruge linket i ressourcerne nedenfor for at downloade en kopi af telefonens manual.

Vælg "Korthukommelse" (eller tilsvarende) og "Format". Derefter bliver du automatisk bedt om spørgsmål om at navngive kortet, tildele det en adgangskode, og om det skal gøres til standard "Gem" -placering for din telefon.