Beta 4 af MacOS Sierra 10.12.2, iOS 10.2, WatchOS 3.1.1

Apple har udgivet de fjerde beta-versioner af deres forskellige systemsoftwareudgivelser, herunder MacOS Sierra 10.12.2 beta 4, iOS 10.2 beta 4 og watchOS 3.1.1 beta 4.


De nye beta-opdateringer fortsætter med at forbedre tidligere beta-udgivelser med fokus på fejlrettelser og mindre forbedringer af funktionerne til de forskellige Apple-systemversioner.

Der forventes ikke store nye funktioner i iOS-, MacOS- og WatchOS-udgivelserne, selv om der kommer nye emoji-ikoner til rådighed over hele linjen. iOS vil også få nogle mere indlysende Shuffle og Repeat knapper i den kontinuerligt redesigning Music app.

Brugere, der er tilmeldt de kvalificerede beta-testprogrammer, kan finde de seneste versioner af MacOS 10.12.2 beta 4 og iOS 10.2 beta 4 fra de relevante softwareopdateringsmekanismer via App Store eller Indstillinger-appen.

Apple går typisk gennem flere betaversioner af systemsoftwaren, inden den frigiver en endelig version, hvilket muligvis tyder på, at iOS 10.2 og MacOS 10.12.2-slutversioner kunne stilles til rådighed inden årets udgang.