Sådan aktiveres en ny Verizon-mobiltelefon

Elementer, du har brug for

  • Kundemodtagelse

  • Verizon trådløs mobiltelefon

Når du køber en Verizon Wireless-telefon, aktiverer en salgsassistent den typisk, inden du forlader butikken. Men med populariteten af ​​forudbetalte telefoner uden kontrakt, der sælges på detailforretninger uden Verizon-kundeserviceagenter, skal nogle kunder aktivere deres egne telefoner. Du kan aktivere en Verizon Wireless-mobiltelefon online eller ved at ringe til Verizon-aktivering på selve telefonen. Hvis du aktiverer telefonen online, skal du sørge for at have din kundekvittering, som indeholder ordrenummeret.

Aktivér Verizon Phone Online

Gå til siden "Aktivér din telefon" på Verizon Wireless-webstedet.

Fjern batteridækslet bag på Verizon Wireless-telefonen. Find EIN- eller MEID-nummeret. EIN kan se ud som "pEIN HEX" eller bare "EIN" og efterfølges af otte til 11 tegn. Den første er altid et bogstav mellem A og F. MEID kan se ud som "MEID HEX" og efterfølges af 14 tegn, der starter med et bogstav mellem A og F.

Indtast mobiltelefonnummer, faktureringsnummer og EIN- eller MEID-nummer i de tilsvarende felter. Tryk på "Fortsæt".

Sæt batteridækslet på igen, og tænd for Verizon-telefonen.

Indtast ordrenummer online; du kan finde dette på kundens kvittering. Indtast derefter de sidste fire cifre i den primære kontohavers socialsikringsnummer i de tilsvarende felter. Følg eventuelle yderligere anvisninger. Verizon Wireless programmerer og aktiverer telefonen. Når programmeringen er afsluttet, genstarter telefonen.

Aktivér fra telefonen

Tænd for Verizon-telefonen, og indtast "* 228."

Tryk på "1" for at aktivere en ny telefon.

Indtast det 10-cifrede mobilnummer, der er tildelt telefonen, når du bliver bedt om det.

Indtast de sidste fire cifre i dit personnummer. Verizon Wireless begynder derefter at sende signaler til at programmere og aktivere telefonen. Når aktiveringen er afsluttet, genstarter telefonen alene. Prøv at foretage et testopkald, når telefonen er genstartet.