Send nuværende webside til Chrome fra Safari i IOS med en bogmærke

Den nyligt udgivne Chrome-browser til iOS er temmelig god, og selvom det ikke er helt sikkert at erstatte Safari som din primære webbrowser på en iPhone eller iPad, kan du stadig finde denne bogmærke praktisk, så du straks kan sende den aktuelt aktive webside fra Safari ind i Chrome:

  1. Fra iOS-enheden skal du starte Safari og kopiere den følgende linje javascript kode:
  2. javascript:location.href="googlechrome"+location.href.substring(4);

  3. Bogmærke denne webside (eller andre) ved at trykke på pilen og vælge "Tilføj bogmærke"
  4. Åbn Safari Bogmærker og tryk på "Rediger", og tryk så på for at redigere det nyoprettede bogmærke
  5. Omdøb den til "Send til Chrome" og tryk på "x" ved siden af ​​webadressen, og tryk så og hold for at indsætte i javascript-koden kopieret ovenfor
  6. Afprøv det ved at åbne bogmærkebjælken og vælge "Send til Chrome"

Safari-switche og Google Chrome-lanceringer med en ny browser-faneblad indeholdende den webadresse, du har aktiveret bookmarklet fra. Hvis du har problemer med dette ikke fungerer, skal du kontrollere, hvordan citaterne håndteres, når du redigerer bookmarklet i iOS Safari. Du skal muligvis udskifte hver "med% 22 i stedet, hvilket vil se sådan ud:

javascript:location.href=%22googlechrome%22+location.href.substring(4);

En anden variant er at bruge denne javascript-uddrag, som tilsyneladende fungerer bedre med https-webadresser:

javascript:location=location.href.replace(/^https?/, 'googlechrome');

Begge variationer fungerede fint i vores test, så gå med, hvad der virker for dig. Dette er en stor tweak for webudviklere og designere, der skal udføre browser kompatibilitetstest på så mange forskellige browsere som muligt.

Bogmærker er en temmelig populær måde at tilføje funktionalitet til Safari, der ellers er umuligt, så du kan gøre ting som "Vis kilde" fra Safari i iOS, justere skrifttypestørrelser på websider og endda køre Firebug lite i iOS. Denne særlige har cirkuleret rundt på nettet for nylig, men stammer fra jonabrams.com.