Steve Jobs arbejdede på det næste Apple-produkt dagen før han døde

Steve Jobs arbejdede på fremtidige Apple-produkter dagen før han døde, ifølge Softbank CEO Masayoshi Son. Søn afslørede følgende historie i et interview med den amerikanske ambassadør i Japan:

"Jeg besøgte Apple til annonceringen af ​​iPhone 4S [på Apples hovedkvarter i Cupertino, Californien]. Da jeg havde et møde med Tim Cook, sagde han: "Åh Masa, undskyld jeg er nødt til at afslutte vores møde." Jeg sagde, "hvor skal du hen?" Han sagde: "Min chef ringer til mig." Det var dagen for meddelelsen om iPhone 4S. Han sagde, at Steve ringer til mig, fordi han vil tale om deres næste produkt. Og den næste dag døde han. "

Mr Jobs døde den 5. oktober 2011.

Mens vi har hørt nogle spændende spor til Apples fremtid, var der ingen tegn på, hvad produktet diskuteret mellem Steve Jobs og Tim Cook var. Webspekulation antager det at være næste år iPhone, som Steve Jobs siges at have været dybt involveret i.

Video af interviewet mellem den amerikanske ambassadør og Masayoshi Son er indlejret nedenfor, som fundet af PCMag:

I relaterede nyheder har Apple vendt tilbage til deres hjemmeside for at vise standardproduktmesse. I de seneste to uger blev der fremvist et fremtrædende mindesmærke til Steve Jobs på Apple.com.