Sådan konverteres AOL Mail til et Word-dokument

AOL-e-mail er en af ​​de populære e-mail-udbydere derude. Som andre e-mail-udbydere kan du sende og modtage e-mails fra andre brugere. Du kan også uploade en e-mail til Microsoft Word, hvis du vil sende filen som en vedhæftet fil til en anden, eller hvis du vil redigere e-mail-oplysningerne til et andet formål. Brug et simpelt kopi og indsæt trin for at se, hvor let det er at uploade din AOL-e-mail til Microsoft Word.

Trin 1

Log ind på din AOL-e-mail-konto ved hjælp af dit logon-navn og din adgangskode, og åbn den e-mail, du vil uploade til Microsoft Word.

Trin 2

Vælg hele meddelelsen, og højreklik på markeringen. Klik på "Kopiér".

Trin 3

Start Microsoft Word fra dets placering på din computer, og klik på "File". Klik derefter på "Ny" for at oprette et nyt dokument.

Trin 4

Højreklik på dokumentet, og klik på "Indsæt" for at downloade e-mailen til Microsoft Word. Alternativt kan du klikke på "Rediger" og vælge "Indsæt speciel" for yderligere uploadmuligheder. Vælg det format, du vil bruge, og klik på "OK".

Klik på menuen "Filer", og vælg "Gem som" for at starte vinduet med filbesparelse. Vælg den målmappe, som dokumentet skal gemmes i, og skriv et navn til dokumentet. Klik på "Gem" for at gemme dokumentet på din computer.