Overfør Udklipsholder Tekst og Kildekode fra en Mac til en anden over SSH

Har du nogen kildekode, tekst eller en kommandostreng, som du sikkert overfører fra en Mac til en anden? Ved at kombinere kommandolinjebordet pbcopy og pbpaste med SSH kan vi gøre præcis det, og det er ligegyldigt, hvor den anden Mac er placeret: det er LAN, WAN eller hvor som helst.

Her er den grundlæggende kommandosyntax:

pbpaste | ssh [email protected] pbcopy

For at overføre data på et LAN, kan du bruge et andet Macs værtsnavn eller IP-adresse.

Dette er meget nyttigt, fordi det er sikkert at bruge denne metode, og det vil ikke mangle specielle tegn eller kode på den måde, som mange email- og IM-klienter vil.

Modtagelse af Mac Needs SSH Enabled
For at dette skal fungere, skal modtagerne Mac have "Remote login" aktiveret, hvilket gør det muligt for enhver at oprette forbindelse til maskinen sikkert med SSH og en adgangskode. Det er nemt for alle at gøre:

  • Start systemindstillinger, klik på "Deling"
  • Marker afkrydsningsfeltet ud for "Remote login"

Nu er Remote Log-in aktiveret, kopierer jeg kommandoen, jeg vil overføre til mit Macs udklipsholder, og bruger syntaksstrukturen vist ovenfor.

Eksempel
For eksempel vil jeg sende en kompleks kommandolinje streng til en af ​​mine venner, der er en nybegynder computer bruger. Lad os sige, at det er en variant af lsof at overvåge internetadgang for visse apps, fordi det er relativt kort, men det kan være noget, og jeg bruger typisk dette til kildekode. Her er min sample streng at sende:

lsof -nPi | cut -f 1 -d " "| uniq

Jeg vælger den tekst og kopierer den til mit lokale udklipsholder. Lad os nu antage, at mine venner Mac er placeret i en anden bygning, men på samme netværk, et fælles scenario på store virksomheder eller uddannelsesmæssige campuser. Jeg ved, at hans IP-adresse er 192.168.50.175 og hans Macs brugernavn er "Steve", jeg skal også bruge Steves adgangskode, så jeg kan oprette forbindelse til sin Mac og få adgang til hans udklipsholder.

pbpaste | ssh [email protected] pbcopy

Jeg vil indtaste Steves adgangskode, når det ønskes, og hans udklipsholder vil straks have den streng jeg valgte på mit udklipsholder på hans. Nu kan han indsætte denne kommando i Terminal for at udføre den, eller gøre hvad som helst andet.

Sikker overførsler Store tekstblokke og kildekode mellem Macs
Dette fungerer også med meget store tekstblokke, der gør det perfekt til at sende lange klip af kildekode eller andre tekstdata, som du heller ikke vil sende email af sikkerhedsmæssige grunde, eller som ellers ville blive manglet fra at sende over Instant Messenger-klienter.

Dette synes kun at fungere med almindelig tekstdata, men hvis du kan få det til at fungere med noget andet, så lad os vide i kommentarerne.