Sådan konverteres tekst til MP4-afspiller

Brugere af mobilfiler vil konvertere tekst til MP4-afspillere. Det er ikke altid en let opgave, da nogle mennesker ikke ved, hvordan man konverterer tekst på en sådan måde, at den bliver læsbar for MP4-afspillere. Konvertering af tekst til MP4-videofilen giver brugeren mulighed for at se teksten ligesom det var en videofil. Processen har brug for videokonverteringssoftware, for at den kan tilpasses både MP4 og læsbare tekstfiler. Et pålideligt program, der pålideligt konverterer tekst til MP4, er et nyttigt værktøj, der ikke er svært at downloade eller bruge.

Trin 1

Download QuickTime Pro. Dette konverterer videoer på skrivebordet på din computer. Denne software fungerer på pc'er og Mac.

Trin 2

Klik på ikonet for programmet. Vent på, at programmet er fuldt indlæst. Træk nu tekstfilen, du vil konvertere, til ikonet for programmet. Lad filen indlæses. Det vises som et lille videovindue.

Trin 3

Klik på menuen "File", og vælg derefter "Export" i menuen. Klik på rullemenuen. Vælg "Film til MP4." Du skal navngive den MP4-fil, du vil oprette, ved at klikke på "Gem som."

Klik på knappen "Indstillinger". Et andet vindue vises. Vælg "Video", og vælg "MPEG-4 forbedret", som findes i fanen "Videoformat". Vælg nummeret "60", som findes i rullemenuen. Klik på knappen "OK" for at lukke vinduet. Vælg knappen "Gem", der er tæt på det nederste afsnit af vinduet, der viser tekstfilen. Lad tekstfilen konvertere til en MP4-fil. Gem nu den nye MP4-fil på din harddisk, og luk programmet.