Sådan indstilles margener på en skrivemaskine

Skrivemaskinen repræsenterer en enklere, ofte idealiseret skriftlig tid. Før globalisering og Internettet var skrivning en mere personlig bestræbelse. Selvfølgelig er skrivemaskiner ikke så brugervenlige som computertastaturer, og du ved muligvis ikke, hvordan du arbejder. Den enkleste fejl kan ødelægge en hel indtastet side. Hvis du er ny på skrivemaskinen, er det ret simpelt at indstille dine margener til et rent, organiseret kladde.

Tryk og hold margenindstillet håndtag på højre side af skrivemaskinevognen. Marginindstillet håndtag er ofte placeret ved siden af ​​det større løftehåndtag til vognen - det håndtag, du trykker ned, når du vil have den cylindriske vogn til at bevæge sig tilbage til sin startposition.

Flyt vognen, indtil papiret er justeret i den rigtige position til højre for dit papirs højre margen. Nogle skrivemaskiner har linealer indbygget i vognen, mens du muligvis skal holde et målebånd op til andre modeller for at få en præcis margen.

Slip margenindstillet håndtag.

Tryk på og hold margenindstillet håndtag på skrivemaskinens venstre side. Dette er ofte den eneste håndtag på skrivemaskinens venstre side.

Flyt vognen til den position, hvor venstre margen skal hvile.

Slip margenindstillet håndtag. Begge margener er nu kalibreret, og de forbliver indstillede, indtil næste gang du trykker på margenindstillede håndtag. Begynd nu at skrive med dine ideelle margener.