Tilføj en iOS Inspireret Multitasking Bar til Mac OS X med TaskBoard

Den mobile verden af ​​iOS og desktop verden af ​​OS X fortsætter med at konvergere, men nogle funktioner forbliver fraværende eller forskellige i begge operativsystemer. Et sådant eksempel er, hvordan multitasking og kørsel af flere applikationer håndteres, hvilket forvaltes ganske enkelt i multitaskingslinjen iOS. På OS X-siden af ​​ting tjener Dock slags dette formål, men hvis nogen kom til Mac fra iOS-verdenen, er det ikke så intuitivt som det kunne være, og det er her, hvor TaskBoard kommer ind.

TaskBoard bringer den samme iOS-proceslinjestil til Mac-skrivebordet og tilføjer en indkaldbar multitaskingbar til OS X, der ser ud og fungerer stort set identisk med, hvad mange er blevet bekendt med i iOS-verdenen.

At få TaskBoard til at køre på Mac er nemt:

  • Download TaskBoard til OS X fra SourceForge (det er gratis)

Kør PKG installationsprogrammet, og start derefter System Preferences og klik på TaskBoard for at foretage justeringer.

En hurtig præstationsnotat til Mac'er med integreret video som MacBook Air; Indstil Display Mode til "No Preview" og TaskBoard vil fungere meget hurtigere. Mac'er med GPU'er vil kunne bruge Live Preview uden lagproblemet.

Det er også værd at nævne, at standardindstillingerne omfatter en "Mouse Behavior" -opsætning, der får TaskBoard til at starte, hvis musemarkøren svæver tæt på bunden af ​​skærmen. Men hvis du bruger Dock på bunden af ​​skærmen, er det for nemt at udløse, og for disse brugere er det bedst at deaktivere.

Når du har TaskBoard arbejde, er det nemt at bruge det. Som du sikkert ved, dobbeltklikker du på Home-knappen, eller ved hjælp af opadgående strejfbevægelser i iOS indkaldes multitaskingslinjen, men lige nu er den bedste måde at indkalde TaskBoard på OS X på ved at bruge standard tastaturgenvejen til at kalde opgaveremanageren, er Command + Control + Pil op .

Ligesom iOS indeholder TaskBoard kun apps, der kører i listen, og du kan skifte mellem dem. Og ligesom iOS, ved at trykke på (klikke) og holde på et enkelt apps ikon får dem til at jiggle rundt og afsløre lukkeknappen, så du afslutter applikationer direkte fra multitaskingslinjen.

TaskBoard er en virkelig cool app, der repræsenterer endnu en måde at bringe iOS til Mac-skrivebordet. Det virker overraskende godt med Full Screen-applikationer, og det føles så fortroligt, når det er i fuldskærmstilstand, at du forventer, at Apple integrerer noget lignende i OS X i fremtidige versioner.

I øjeblikket er appen stadig i beta, og så er der nogle fejl til stede, men fremtidige versioner bør stryge dem, der rykker ud og også bringe nogle flere iOS-stilfunktioner, som støtte til multitouch-gestus fra iPad-stil til at indkalde proceslinjen. Alligevel er det sjovt at bruge, så tjek det ud.