Sådan finder du en domstolsdato i Pennsylvania

Der er en række måder, hvorpå du kan finde en retsdato for en sag, der afholdes ved en domstol i Pennsylvania. Du kan se på retssagspapirerne, der blev givet til sagsøgte, du kan spørge en af ​​de advokater, der behandler sagen, du kan ringe til amtsretten, der behandler sagen, eller måske den nemmeste mulighed, du kan finde det på Pennsylvania Unified Judicial System Web Portal.

Brug af den offentlige kalenderplan

Trin 1

Åbn din internetbrowser og gå til ujsportal.pacourts.us. Du skal føres til et websted, der har "The Pennsylvania Judiciary's Web Application Portal" øverst på siden.

Trin 2

Find, hvor der står "Offentlig kalenderplan" på websiden. Dette skal være den første overskrift nær toppen af ​​websiden. Klik på "Criminal Courts of Common Pleas" eller "Magistrial District Courts" afhængigt af hvilken type domstol, der skal behandle din sag.

Indtast et sæt datoer, som du mener, at sagen falder mellem. Området kan være kort eller langt. Du kan indtaste datoerne ved at skrive dem i formatet MM / DD / ÅÅÅÅ eller ved at klikke på kalenderne og finde datoerne. Indtast det retlige distrikt eller amt, hvor sagen behandles. Klik på "Søg". En liste over alle sager, der opbevares inden for de datoer, du har angivet, og inden for en bestemt amtsdomstol vises. Rul igennem, indtil du finder den sag, du leder efter.

Brug af County Court Calendar

Trin 1

Åbn din internetbrowser, og gå til ujsportal.pacourts.us. Du skal føres til et websted, der har "The Pennsylvania Judiciary's Web Application Portal" øverst på siden.

Trin 2

Klik på "County Court Calendar", som vil være fremhævet med rødt og understreget under County Court Calendar-overskriften.

Vælg det amt, sagen bliver behandlet i, fra rullemenuen; vælg en daglig, ugentlig, månedlig eller alle noteringer; og vælg den dato, hvor du mener, at sagen vil blive afholdt. Klik på "Søg". Hvis du ikke finder den sag, du leder efter, kan du finjustere søgningen ved hjælp af en anden dato. Fra november 2010 er det kun disse lister for kulstof- og perry-amter, der er tilgængelige for søgning. Hvis det amt, du leder efter, ikke er tilgængeligt, skal du bruge den offentlige kalenderplanplan.