Sådan oprettes VoIP på et lokalt LAN (4 trin)

En lokal LAN-forbindelse er et mindre computernetværk, der kan variere hvor som helst fra en enkelt computer, der er tilsluttet en DSL-internetforbindelse derhjemme til en kontorbygning eller skole. Uanset hvor den lokale LAN-forbindelse er, kan du tilslutte en VoIP (Voice Over IP) til forbindelsen. En VoIP er en internetbaseret telefonudbyder, der giver dig mulighed for at bruge din internetforbindelse til at foretage telefonopkald uden en telefonlinje og uden det månedlige gebyr og langdistanceopkald, der kræver yderligere midler.

Trin 1

Tilslut et Ethernet-kabel til en af ​​"Out" -portene på det lokale LAN's DSL-modem. Sæt den modsatte ende af Ethernet-kablet i "In" -porten på en VoIP-adapter. Du kan købe disse adaptere fra de fleste elektronikbutikker. Discountbutikker som Walmart og Target leverer også VoIP-adaptere.

Trin 2

Sæt et telefonkabel i "Phone Out" -porten på adapteren, og sæt derefter den anden ende af kablet i "Line-in" -porten på en telefon.

Trin 3

Tænd for VoIP-adapteren, modemet og telefonen. Kontakt firmaet, din VoIP-adapter er fra, og anmod om et nyt telefonnummer. Du oprettes med en månedlig faktureringsopgørelse (pr. Juni 2010 varierer den normalt fra $ 10 om måneden for opkald i USA og bliver lidt dyrere, hvis du vil have verdensomspændende adgang).

Vent på en svar-e-mail, når din betalings- og telefonnummeranmodning er behandlet. Om et par minutter modtager du dit nye telefonnummer. Dette er din VoIP-adapters kontaktnummer, så giv oplysningerne ud til enhver, du vil kunne ringe til dig via den lokale LAN-internetforbindelse.