Se listen over sange, som Siri identificeres i iOS

Nu da Siri kan identificere sange, der spiller, ligner Shazam app service, vil du sikkert sætte pris på at vide, at du nemt kan gå tilbage og se en liste over sange, som Siri har fundet og opdaget. Dette er fantastisk, da det stort set holder en løbende fane over, hvilken musik du spurgte din iPhone for at identificere, hvilket gør det nemt at se denne liste med sange, så du enten kan lytte til dem igen eller købe dem gennem iTunes Music Store.

Forudsat at du er på en moderne version af iOS med Siri, finder du den Siri opdagede musikliste som følger:

  1. Åbn "iTunes" -appen på iPhone eller iPad
  2. Tryk på knappen for tre linjer i øverste højre hjørne af iTunes-appen
  3. Tryk på fanen "Siri" for at se de sange, som Siri har registreret og identificeret

Du kan derefter trykke på en sang for at få vist en forhåndsvisning af det, forudsat at der vises en forhåndsvisning af iTunes (de er ikke altid), eller tryk på det beløb, der vises for at købe et sang (s) efter ønske.

For dem der undrer sig, vil den næste fane over faktisk vise iTunes Radio History på samme måde som du kan finde den liste i fanen Radio i Music app.

For dem der ikke er bekendt med funktionen, kan du kalde Siri og spørge assistenten noget som "Hvilken sang spiller?" Og Siri vil bruge mikrofonen til at hente omgivende musik og identificere det, når det er muligt. Tjenesten er ganske god og konsekvent pålidelig, der kan finde lige så uklare spor og musik fra korte klip af tv, radio, noget, der spiller på en restaurant eller bar eller endda noget der spilles fra iPhone eller iPad selv. Prøv det, det er en pæn funktion.