Sådan overføres alt fra en gammel mobiltelefon til en ny mobiltelefon

Elementer, du har brug for

  • Computer med internetforbindelse

  • Mobiltelefon

Opgradering til en ny mobiltelefon er et nødvendigt onde, der ofte resulterer i tab af kontakter og fotos, der er gemt på den gamle telefon. Når du skifter til en ny mobiltelefonoperatør, kan du også miste dit gamle telefonnummer. Overfør data og billeder til din nye telefon ved hjælp af gratis software til at sikkerhedskopiere dem, før du skifter telefon, og indlæser disse data på din nye telefon, når du opgraderer.

Vælg et gratis sikkerhedskopieringsprogram, der skal bruges sammen med din mobiltelefon, såsom Vodafone, BitPim, SyncFriend eller Dashwire, som giver dig mulighed for at gemme kontakter og fotos online gratis. Gennemgå vilkårene, betingelserne og lagerkapaciteten samt hvilke telefoner, hvis nogen, der ikke understøttes, for at vælge den service, der passer til dig.

Indstil din nuværende telefon med den service, du vælger, og vent, mens dine data uploades til tjenestens websted. Efter installationen skal du teste tjenestens funktionalitet ved at tilføje en ny kontakt eller et nyt foto til din telefon og synkronisere din telefon. (De fleste tilbyder synkroniseringsevne med en knap.) Kontroller, at alle dine data, inklusive den netop tilføjede kontakt eller foto, er online.

Når du har modtaget din nye telefon, skal du logge på din online datalagringstjenestekonto og slutte din nye telefon med et USB-kabel til din computer og indlæse dine gemte kontakter, fotos og spil fra din online-konto til din nye telefon.

Tips

Hvis du skifter operatør, skal du tale med dine gamle og nye tjenesteudbydere om, hvilke specifikke trin du skal tage for at overføre dit gamle nummer til din nye telefon, så du kan fortsætte med at bruge det samme mobilnummer, selv med en ny telefon .

Kontroller, om din telefon har et SD-kort inde. Hvis det er tilfældet, skal du fjerne dette SD-kort, før du kaster din telefon, fordi det vil have data, der er indtastet i din telefon, gemt på det. Tag SD-kortet med dig til din nye mobiltelefonudbyder, og vælg en telefon, der er kompatibel med dit gamle SD-kort, så du kan hente og bruge de data, der er gemt på den på din nye telefon.