Sådan får du masser af penge på 'Lemonade Stand'

Spillet "Lemonade Stand" er et sjovt og simpelt onlinespil, der lærer grundlæggende forretningspraksis. Betjen din limonadestand i forskellige vejrforhold, skift dine priser for at tjene flere penge, og lagre på forsyninger, inden du løber tør. At vinde spillet er ikke målet. I stedet er målet at tjene så mange penge som muligt i løbet af dine 30 åbne dage. Brug disse tip og tricks til at skyde din indtjening til limonadestand i højden og slå alle dine venner.

Lær reglerne og følg dem nøje. Målet med dette spil er at tjene mest penge. Selvom kundetilfredshed og popularitet er vigtige, er de ikke målet med spillet. Reglerne er enkle: Lav limonade og lever den til dine kunder. Hver dag får du en ny chance for at ændre din limonadeopskrift og tilføje forsyninger. Udnyt denne tid dagligt, ellers løber tør for forsyninger.

Køb forsyninger, men kun når det er nødvendigt. Selvom køb i løs vægt sparer dig penge, smelter din is, hvis du ikke bruger den på en dag, og dine citroner går dårligt efter to dage. Køb kun nok forsyninger til at holde din for den dag. Ekstra forsyninger koster i sidste ende flere penge. Hvis du løber tør for forsyninger, vil din butik have et udsolgt tegn placeret foran den næste dag, hvor du kan købe flere forsyninger.

Sænk dine salgspriser med det samme, når regnen begynder. Se vejrudsigtslinjen hver dag, du sælger. Det viser, hvordan vejret skal være den næste dag. Kunder køber stadig limonade i regnen, men ikke så meget som du sælger den til på de solrige dage. Sænk din pris mindst 10 cent på regnfulde dage for at holde dine kunder kommende.

Forøg prisen med hver temperaturstigning. Hold øje med temperaturen i nederste højre hjørne af skærmen. Kunder køber mere limonade til en højere pris, når temperaturen er i 90'erne, end hvis den kun er 60 grader udenfor. Hold øje med denne temperaturvurdering hver dag, og juster dine priser i overensstemmelse hermed.

Bliv foran skærmen i hele spillet. Hvis du spiller den nyere version af "Lemonade Stand", kan du justere dine priser hele dagen. At forblive foran din skærm hjælper dig med at se efter kundekommentarer og justere din pris lavere, hvis det er nødvendigt. Hvis kunderne er meget glade, kan du prøve at justere din limonadepris med 5 cent.

Hæv din kundetilfredshed først. Gør dine kunder så glade som muligt i de første par dage af spillet. Dette gøres ved at tilbyde en lavere pris og holde alle forsyninger på lager. Jo mere tilfredse dine kunder er, jo mere fortæller de deres venner, og jo flere kunder får du til de kommende dage af spillet.

Tips

Limonadeopskriften er et vigtigt aspekt af spillet, men behøver ikke justeres hver dag. Find en opskrift, der fungerer for dig, og hold den sådan i spillet. En typisk opskrift er 10 citroner, seks kopper sukker og seks isterninger.