Sådan slettes programdata

Tredjeparts softwareprogrammer er lige så vigtige for en personlig computer som operativsystemet. Nyttige softwareprogrammer installeret på pc'er inkluderer instant messengers, DVD-afspillere og fotoredigerere. Når folk bruger disse programmer, oprettes og gemmes data på harddisken. Dette overskydende programdata tømmer ikke kun begrænset plads på harddisken, men kompromitterer også den personlige sikkerhed. Microsoft inkluderer et værktøj i Windows 7-operativsystemet, der hjælper med at fjerne programdata.

Trin 1

Klik på Windows-orb-logoet nederst på skrivebordet for at få vist menuen Start. Skriv "Diskoprydning" i søgefeltet i bunden af ​​menuen, og tryk på "Enter" -tasten for at åbne "Diskoprydning" -værktøjet.

Trin 2

Klik på pil ned for at få vist en menu med drevbogstaver og vælg det drev, der indeholder installerede computerprogrammer. Dette er normalt "C" -drevet.

Trin 3

Klik på knappen "OK", og vent, mens Windows beregner og indsamler oplysninger om diskplads. En dialogboks åbnes, når beregningerne er færdige.

Trin 4

Klik på fanen "Diskoprydning" foran i dialogboksen.

Trin 5

Klik på flueben i afkrydsningsfelterne ud for "Downloadede programfiler", "Midlertidige internetfiler" og "Midlertidige filer". Fjern markeringen fra de andre muligheder for kun at fokusere på "Programdata" og vende tilbage til dem på et senere tidspunkt.

Klik på knappen "OK". Klik på "Slet filer", når meddelelsen vises på skærmen for at bekræfte sletning af programdata.