Ignorer uønskede tekstbeskeder ved kun at vise meddelelser fra kun kontaktpersoner

Ingen kan lide uønskede tekstbeskeder, uanset om det er en af ​​de massespammede tekster, som alle synes at få uforudsigeligt at få tilfældigt, eller gruppeteksten fra en ven af ​​en fætter af søskende søstre, som du slags engang kendte på Facebook for mange år siden. Virkelig, hvis du tænker på det, er der en god chance for, at de eneste, du rent faktisk vil modtage en SMS besked fra, er nogen allerede i din kontaktliste, ikke? Med iOS 6 videre kan du vælge præcis det:

  • Start "Indstillinger" og tryk på "Notifikationer"
  • Vælg "Beskeder" og rul ned for at finde sektionen med titlen "Vis iMessage Alerts From:" og vælg kun "Mine kontakter"

Som du sandsynligvis gættede, vil kun beskeder og iMessages fra personer i din kontaktliste advare dig i meddelelsescenter og dukke op på låseskærmen. Alle andre vil ikke komme igennem for at genere dig.

For at være klar vil dette ikke forhindre dig i at modtage uønskede tekstbeskeder, men det lader dig nemt ignorere dem ved at fjerne meddelelsesmeddelelsen både på låseskærmen og på hjemmeskærmbilledet. SMS-beskeden (eller iMessage) vises dog stadig i appen Messages, men hvis i den ulige begivenhed, at en person, du ved, sms'er dig fra et ukendt nummer, er det ikke helt tabt.

En anden tilgang til midlertidig lindring fra alle tekstmeddelelser er at vende iPhone til tilstanden Ikke forstyrr eller slukke for vibrationsvagt om natten, så du kan få lidt fred og ro.

Der er endnu ikke mulighed for automatisk at ignorere opkald fra personer, der ikke er på din kontaktliste, men den tavse ringetone kan være den næstbedste ting, hvis du bliver rammet af tilfældige opkald.