39 gratis online klasser fra Coursera tilbyder en verdensklasse universitetsuddannelse til nogen

Kan du lære nye ting, helst fra eksperter i verdensklasse? Derefter vil du gerne Coursera, en ny organisation, hvorfra flere fremtrædende universiteter har til formål at tilbyde gratis onlinekursus til alle, hvor som helst.

Princeton, Stanford, U Michigan, Penn og UC Berkeley er blandt de skoler, der i øjeblikket deltager i programmet, og kombineret tilbyder de en bred vifte af klasser om forskellige emner. Uanset om du er interesseret i humaniora, samfundsvidenskab, sundhedspleje, medicin, biologi, matematik, statistik, økonomi, økonomi, erhvervslivet, samfund, netværk, information eller datalogi, er alle klasser helt gratis og undervist online.

De gratis Computer Science-kurser kan være af særlig interesse for vores læsere, og disse klasser omfatter: Algoritmer I og Algoritmer II, Automata, Compilers, Computerarkitektur, Computer Science 101, Computer Vision: 3D Rekonstruktion til Visual Recognition, Computer Vision: Fundamentals, Kryptografi, Design og analyse af Algoritmer I, Game Theory, Introduktion til Logik, Maskinindlæring, Naturlig Sprogbehandling, Netværksliv, Probabilistiske Grafiske Modeller, Sikring af Digital Democracy I og Software Engineering for SaaS.

Du kan se den fulde liste over gratis kursustilbud på Coursera.org

Banelængde varierer fra 4 uger til 12 uger. En håndfuld klasser starter denne måned, og mange flere begynder i maj, juni, juli, august, september, november, mens andre stadig er opført som at blive annonceret.

Uddannelse er en god ting, og Coursera ser ud til at have en stærk fremtid. Forhåbentlig kommer de ud med en iPad app ligner Khan Academy for lettere selvstændig læring og for dem, der ønsker at følge med mere tilfældigt.

Hvis du kan lide ideen om at lære uden et gigantisk pris på universitetsstørrelse, er iTunes en anden stor ressource til gratis klasser og lektioner med videoer og podcasts, der tilbyder gratis sprogundervisning, gratis iOS 5-udviklingskurser, generelle iPhone-udviklingskurser og meget mere.