5 Incredible Baggrunde af Earth at Night fra en NASA Satellite

Baggrundstid! Men først og fremmest en historie: NASA og NOAA sluttede sidste år sammen med lanceringen af ​​Suomi National Polar-banebrydende partnerskabsatellit og udover at levere tonsvis af interessante videnskabelige detaljer om jordens atmosfære og overflade, har denne satellit givet et utroligt billedbillede af vores lille blå prik om natten. Det nævnte billede giver nogle fantastiske baggrunde, og de givne opløsninger er gigantiske størrelser på op til 8192 x 8192 pixels til kvadratiske billeder og et kæmpe 12150 x 6075 pixel til de rektangulære billeder, hvilket betyder, at du ikke har nogen problemer med at finde tapet med freakishly høj opløsning godhed. Det betyder, om du har en iPad eller MacBook Pro med en nethinden, en 27 "iMac eller bare en iPhone eller en almindelig pc, kan du sprede skrivebordet og startskærmen med disse fantastiske billeder.

Der er flade udsigter til rådighed for planeten og USA (den østlige del af USA ser ud som en skør inkarnation af The Grid fra TRON), og kloden er tilgængelig overalt på planeten, herunder Amerika, Europa, Asien, Australien, Mellemøsten Øst og afrika. Klik på en af ​​nedenstående links for at hoppe til NASAs Flickr-side, så du kan få fat i højopløsningsversionerne.


USA om natten

Jorden om natten

Europa, Afrika og Mellemøsten om natten, kloden visning

Asien og Australien om natten, kloden visning

Amerika om natten, kloden visning

NASA-billeder giver altid noget fantastisk tapet, hvis du leder efter noget mere farverigt end jorden om natten, så tjek det nylige skud af aerosoler på planeten, eller tjek vores tidligere tapetposter til et stort udvalg.