Sådan søger du efter kreative gåder at indsætte i et nyhedsbrev

Det er ofte nyttigt at medtage et kreativt puslespil i et nyhedsbrev. Puslespil underholder læseren og tilbyder en pause fra emnet for nyhedsbrevet. Mange nyhedsbreve indeholder krydsord, men med lidt opfindsomhed kan du finde andre typer kreative gåder. Du kan måske endda finde gåder relateret til temaet i dit nyhedsbrev.

Trin 1

Tænk over, hvilken slags puslespil du gerne vil medtage i dit nyhedsbrev. Beslut, hvor svært du vil have puslespillet, og hvilket tema du måske vil have puslespillet til at bruge.

Trin 2

Søg online efter gåder. Brug søgeudtryk relateret til dit tema og din type puslespil. For eksempel, hvis du leder efter ordpuslespil, der er relateret til katte, kan du bruge søgeudtryk som "katteordpuslespil", "katteordskrav", "kattekorsord" osv. Du vil sandsynligvis finde gratis puslespilgeneratorer til at lave og udskrive puslespil med dit eget indhold samt eksisterende puslespil, der er gratis til brug.

Trin 3

Hvis du finder foruddefinerede gåder, som du gerne vil bruge, skal du kontakte ejeren af ​​hjemmesiden via e-mail og bede om tilladelse til at bruge gåderne i dit nyhedsbrev. Forklar formålet med nyhedsbrevet, og angiv, om det er en gratis offentliggørelse. Dette hjælper webstedsejeren med at beslutte, om han vil give dig tilladelse til at bruge gåderne gratis.

Hvis du ikke kan finde gåder, som du er tilfreds med eller ikke kan få tilladelse til at bruge gåderne, skal du besøge dit lokale bibliotek. Bed din bibliotekar om at hjælpe dig med at finde royaltyfrie eller offentlige gåder. Når du har fundet nogle gåder, du kan lide, skal du dobbelttjekke med bibliotekaren for at sikre, at de er gratis at bruge. Hvis de ikke er det, skal du skrive et brev til udgiveren af ​​puslespillet og bede om tilladelse til at bruge det.