Skift iTunes 12 skrifttypestørrelse for at være større eller mindre

iTunes 12 medførte nogle forholdsvis betydelige ændringer i brugergrænsefladen til medieafspiller-appen, hvoraf den ene er størrelsen af ​​skrifttypen vist i afspilningsliste og musikvisninger. Den nye standard iTunes-skrifttype er mindre med tættere polstring mellem listeposter, og derfor kan det være svært at læse for nogle brugere. Men i modsætning til de fleste steder i OS X tilbyder iTunes en mulighed for at ændre størrelsen på skærmfonte, hvilket kan hjælpe med at gøre afspilningslisten og musikteksten mere læsbare.


Du vil også finde en anden fordel for at øge den tekststørrelse, der bruges i iTunes, er større polstring mellem afspilningslisteobjekter og yderligere øge læsbarheden af ​​tekst i iTunes 12. Hvis du gør denne justering kombineret med at vise sidebjælken i iTunes 12, kan medieafspilleren ligne den tidligere brugeroplevelse er lidt mere, hvis du har svært ved at tilpasse sig ændringerne i den nyeste udgivelse.

  1. Fra iTunes-appen skal du gå til iTunes-menuen og vælge 'Indstillinger'
  2. Vælg fanen "Generelt"
  3. Ved siden af ​​"Listestørrelse" vælges "Large" (eller Medium eller Small) for at justere skriftstørrelsen af ​​afspilningsliste tekst (ja du justerer "List Size" for at ændre den faktiske skriftstørrelse)
  4. Klik på "OK" for at indstille ændringen og vende tilbage til afspilningslisten eller min musiklistevisning for at se forskellen

Dette er, hvad den større skriftstørrelse ligner i iTunes Playlist-visningen, selve tekststørrelsen er større, og polstringen mellem listeposter er mere signifikant:

For mange brugere uden retina-visning, vil mellemfontstørrelsen eller Større skriftstørrelse sandsynligvis se bedst ud, men der er en "lille" indstilling. Billedet nedenfor viser, hvad den lille skriftstørrelse ligner i iTunes 12 afspilningslistevisning, hvilket også vil være ønskeligt for nogle brugere, især da det gør det muligt at se store mængder afspilningsliste data umiddelbart på skærmen uden at rulle yderligere ind i iTunes-bibliotek:

Bemærk, at sidebar skriftstørrelsen ikke styres via denne indstilling, i stedet gennem den bredere OS X sidebarstørrelsesindstilling, der findes i "Generelle" Systemindstillinger.

For brugere i OS X Yosemite, der foretager denne ændring, men tror, ​​at iTunes-skrifttypen også ser ut som uklar eller vanskelig at skelne mellem, kan ændring af skrifttypeudjævningsindstillingen og brug af indstillingen Forhøj kontrast bidrage til at forbedre tekstudseendet, især til Mac-brugere uden en nethinden .

Selvfølgelig eller dem, der virkelig ikke kan lide de ændringer, der er opstået i iTunes 12, er nedgradering fra iTunes 12 til 11 en mulighed, men i løbet af tiden kan iOS-enheder løbe ind i problemer med nyere iOS-versioner på ældre iTunes-builds, hvilket gør det umuligt for mange .