Hitachi TV Bagudskiftningsinstruktioner til udskiftning af pære

Hitatchi har specialiseret sig i højteknologi og tjenester, herunder sin serie af HD-bagprojektions-tv. Tv'ets billede og kvalitet drives af en kviksølvpære, der er anbragt i en lampeenhed. Pæren har en begrænset levetid og brænder ud over tid. Når billedet begynder at blive mørkt, eller farven ser usædvanlig ud, skal lampen udskiftes. "LAMP" -indikatorlampen tændes muligvis også for at advare dig om, at det er tid til en ny pære. Udskiftning af lampeenheden kræver minimalt værktøj og sikrer en klar billedkvalitet.

Trin 1

Sluk Hitachi-fjernsynet, og tag stikket ud af stikket. Lad enheden køle af i en halv time, inden du udskifter lampen.

Trin 2

Træk frontlåget udad for at fjerne det fra enheden. Dækslet holdes på plads med et snap på. Når du trækker dækslet, løsnes snap. Du får nu adgang til lampedøren.

Trin 3

Fjern skruen, der holder lampedøren på plads. Brug en stjerneskruetrækker. Skub lampedøren af ​​enheden. Lampen er nu afsløret.

Trin 4

Skru de to skruer ud, der holder lampen på plads. Fjern lampen fra fjernsynet; hold i lampehåndtaget og træk lige ud.

Trin 5

Skub udskiftningslampen ind i fjernsynet. Rør ikke ved lampens glaspære, da dette kan forkorte pærens levetid.

Trin 6

Genmonter skruerne på den nye lampeenhed. Stram skruerne for at fastgøre lampen til fjernsynet. Hvis skruerne er løse, fungerer fjernsynet og lampen muligvis ikke korrekt. Sæt lampedækslet på igen, og fastgør skruerne.

Skub frontdækslet tilbage på fjernsynet. Juster snap på, og skub indad, hold venstre og højre side, indtil du hører et snap. Dækslet er nu sikret. Tilslut Hitachi igen, og tænd for tv'et.