Sådan importeres Capital One til QuickBooks

Intuit QuickBooks er en regnskabssoftware til små virksomheder, der tilbyder online regnskab og bankadgang. Import af dine bankkontooplysninger til en konsolideret placering er gavnlig for at styre din lille virksomhed. Capital One giver sine kunder mulighed for direkte at interfacere deres konti med QuickBooks over internettet. Dette gør det nemmere at spore din virksomheds indtægter og udgifter og reducere papirarbejdet. At have adgang til dine online-bankoplysninger giver dig mulighed for at arbejde fra enhver ekstern placering.

Opret din internetforbindelse i QuickBooks ved at åbne menuen "Hjælp" og vælge "Opsætning af internetforbindelse." Dette trin skal kun gennemføres en gang, før du prøver at få adgang til dine online-bankkonti.

Tilføj din internetbankinstitution ved hjælp af menuen QuickBooks Banking. Vælg "Online Banking", og vælg derefter "Opret konto til onlinetjenester."

Vælg den QuickBooks-konto, som du vil oprette forbindelse til din Capital One-online-bankkonto. Angiv derefter din Capital One-konto i rullemenuen "Indtast navnet på din finansielle institution". Når du er færdig, skal du trykke på knappen "Næste" for at gå til næste trin i installationsguiden.

Vælg indstillingen "Direkte forbindelse", og vælg derefter "Næste" for at komme videre med guiden. Svar "Ja, min konto er blevet aktiveret for onlinetjenester", og klik på "Næste".

Indtast dit brugernavn og din adgangskode for at oprette forbindelse til din online-bankkonto. Du bliver bedt om at klikke på "Log ind" for at oprette forbindelse til Capital One.

Tips

Du skal allerede være en Capital One-online-bankkunde for at udnytte denne funktion i QuickBooks.