Sådan kontrolleres registreringsdatabasen for vira

Virus i registreringsdatabasen såvel som en computers hukommelse og filsystemstruktur kan i sidste ende spredes og katastrofalt og negativt påvirke ydelsen af ​​software, filer og enheder, der er forbundet til computeren. Registrering af vira så hurtigt som muligt mindsker risikoen for irreversibel skade på systemregistret og forhindrer vira i at replikere til andre områder af computeren og forårsage den samme potentielt irreversible skade.

Trin 1

Åbn antivirusprogrammet enten ved at klikke på Start-menuen og klikke på antivirusprogrammet eller klikke på skrivebordsikonet for at åbne antivirusprogrammet.

Trin 2

Brug de relevante menupunkter i dit antivirusprogram til at indstille scanningsindstillingerne for den scanning, du skal starte i trin 3.

Trin 3

Brug indstillingen til at scanne efter vira i registreringsdatabasen, hvis du kun vil scanne registreringsdatabasen uden at scanne andre områder af computeren, f.eks. Harddisken og hukommelsen.

Trin 4

Klik på indstillingen for at starte scanningen. Det krævede tidsrum til at gennemføre registreringsdatabasen og detektere vira varierer afhængigt af hastigheden på computerens processor samt antallet af elementer, der er inkluderet i registreringsdatabasen.

Efter afslutningen af ​​registreringsdatabasen scannes, vil du blive præsenteret med en liste over de poster i registreringsdatabasen, der blev fundet at være inficeret med vira, hvis nogen. Mens nogle antivirusprogrammer såsom AVG Antivirus fjerner disse emner automatisk, skal du stadig manuelt slette de inficerede emner, når scanningen er afsluttet. Vælg indstillingen på antivirusskærmen for at fjerne elementerne, når scanningen er afsluttet.