Sådan stopper du politisk uønsket post

Selvom der er masser af regler, der forhindrer virksomheder i at gentagne gange udfylde din postkasse med uønskede reklamer, er politiske organisationer ikke under så strenge forpligtelser. Men selvom det kan involvere lidt mere indsats for at stoppe politiske reklamer, er der nogle velprøvede og sande metoder, du kan bruge til at stoppe disse irriterende reklamer og pjecer i at rodde din postkasse.

Åbn uønsket mail, og se nær bunden af ​​pjecen eller brevet. Lejlighedsvis vil der være et telefonnummer, som du kan kontakte for at fravælge fremtidige forsendelser. Selvom politiske organisationer ikke er forpligtet til at give et opt-out-nummer, vælger nogle stadig at levere denne service.

Indsend korrespondance. Mange politiske organisationer leverer en selvadresseret kuvert, som tilhængere kan sende donationer og kommentarer til. Du skal blot returnere denne konvolut til organisationen sammen med en høflig note, der siger, at du ikke ønsker at modtage yderligere korrespondance.

Kontakt det politiske parti direkte. Hvis du ikke kan finde et fravalgsnummer, kan du prøve at bruge de direkte kontaktoplysninger, du fandt i pjecen eller brevet. Du skal blot kontakte det politiske parti på deres vigtigste kontaktnummer og fortælle den person, der besvarer telefonen, at du har modtaget forsendelser og gerne vil blive fjernet fra listen.

Tips

Det er meget vigtigt, at al kontakt med det politiske parti, der er ansvarlig for at sende dig mailindhold, forbliver høflig. Selv om det kan være skærpende at modtage masser af uønsket mail, er det politiske parti ikke forpligtet til at stoppe med at sende dig indhold, og du vil være mere succesrig, hvis du ikke griber til at hæve din stemme eller være kort med repræsentanter for den politiske organisation .