Sådan konverteres fra adgang til OpenOffice Base

Hvis du har modtaget en databasefil oprettet i Access, men du skal arbejde på den i OpenOffice Base, har du et ret standardproblem - konvertering af filer fra et program, når du har brug for dem i et andet, udgør en af ​​de mest almindelige kontorsoftware problemer. Du bliver nødt til at konvertere Access-filen til en OpenOffice Base-fil for at arbejde på den.

Trin 1

Gem Access-filen til den ønskede placering. Selvom du kan konvertere filen og derefter gemme den, er det altid bedst at gemme hver fil, du arbejder med, til et sted på din computer eller et flashdrev så hurtigt som muligt.

Trin 2

Åbn basen. Klik på "Filer> Ny> Database", og vælg "Opret forbindelse til en eksisterende database", hvor du angiver en Access-database i rullemenuen. Dataene fra Access-filen skal åbnes i Base. Mange funktioner i Access kan ikke konverteres til Base, f.eks. Allerede oprettede forespørgsler eller makroer, du har skrevet. Men dine data skal alle være der. Kontroller den database, du lige har åbnet for at være sikker på, at du er tilfreds med den måde, den er konverteret på, og foretag de nødvendige ændringer i feltnavne, formatering eller andre aspekter af databasen. Opret eventuelle forespørgsler, du havde i Access.

Gem filen som en basisfil til din foretrukne placering.