Jeg spionerer spil at spille

Hvis du er interesseret i at opmuntre dine børn eller studerende til at lære om bogstaver, stave, læse eller identificere skjulte objekter, har mærket I Spy et antal spil til rådighed, der kan hjælpe dig med at imødekomme dine behov. Vælg mellem brætspil og word scrambles til flere pc- eller videospilsystemindstillinger. Grib lejligheden til at tilbringe kvalitetstid med dit barn, mens du hjælper ham eller hende med at udmærke sig akademisk.

I Spy Junior Puppet Playhouse

I Spy Junior Puppet Playhouse, der er velegnet til brug på pc'er, tilskynder børn i alderen fem og ældre til at øve deres observation og opmærksomhed på detaljerede færdigheder. Når du har hjulpet dit barn med at downloade dette spil, kan han eller hun nyde at vælge mellem en af ​​syv forskellige scener at spille, mens de søger efter bestemte objekter. Dette spil er let at spille og henvender sig til unge sind. Spillere behøver kun at bevæge musen rundt i en given scene og se udpegede emner lyse op, når markøren passerer over dem. Verbal instruktioner og support hjælper børn med at bevæge sig gennem de forskellige sider, og når spillere er færdige med en side, låses hemmelige sider op til ny udforskning.

Jeg spionerer bingo

I Spy Bingo er beregnet til alderen fire og ældre, og er et brætspil, der passer til to til seks spillere. Til at begynde med modtager hver deltager mindst et kort i bingo-stil dækket med bogstaver og billeder. Derefter blander nogen kort med matchende billeder og bogstaver og ligger bunken med forsiden nedad. Spillere skiftes om at trække kort og annoncere, hvad brevet og billedet på deres kort. Alle deltagere kontrollerer derefter, om de har et match, og i så fald dækker det med en markør, der er angivet. For at gøre dette spil mere udfordrende skal du bede alle spillere om at lyde og stave navnet på deres objekt. Den første person med fire overdækkede mellemrum i træk vinder spillet.

Ultimate I Spy

Ultimate I Spy, der er beregnet til syv år og ældre, er beregnet til brug på Nintendo Wii-spilsystemet. Unge fysisk og mentalt aktive børn i alle aldre nyder at bruge Wii-tryllestaven til at "røre" ting, når de finder dem og låser op for deres skjulte placering. Yderligere spil er inkluderet i denne nye I Spy-spilform, herunder paddleball, dartkast, jonglerende domino. Spillere skal spille disse spil for at frigøre hemmeligheder og komme videre i det samlede spil. Gåder udfordrer også deltagerne. Forældre kan hjælpe deres børn med at spille spil, der stimulerer deres sind på en positiv måde, samtidig med at de opmuntrer dem til at lære nye oplysninger. Multispiller-spil gælder også.