"AirPort" Nu kaldet "Wi-Fi" i Lion, Simple Name Change eller Log på nye produkter?

Apple synes at være at droppe AirPort-branding til fordel for den universelt accepterede Wi-Fi-moniker, i hvert fald i Mac OS X Lion. Den subtile ændring blev noteret i den seneste Lion bygger af MacRumors, og er mærkbar i lufthavnen, errrr, Wi-Fi menu drop down.

Simple Name Change eller et tegn på nye produkter?
En mulig bivirkning ved navneændringen kan påvirke AirPort Express, AirPort Extreme, Airport Base Stations og endog Time Capsule, som alle er afhængige af AirPort som en del af deres branding. Skal disse blot blive omdøbt til Wi-Fi Express og Wi-Fi Extreme? Det lyder ikke for Apple-lignende, så jeg tvivler på det, men der er nogle rygter, der tyder på, at hele AirPort og Time Capsule produktlinjen snart vil få en stor opdatering. Variationer på rygtet omfatter en eller anden form for synkronisering med iCloud til sikkerhedskopier, og andre siger, at de nye enheder måske endda omfatter A5-processorer og at køre iOS, ligesom et Apple TV. Hvis dette er sandt, kan den lille navneændring i Lion være en indikator for nogle nye produkter i Apples pipeline.

Navngiv forandring for at undgå forvirring eller er alle overbevisende dette?
På den anden side spekulerer MacGasm navnet ændringen kunne kun rettes mod at skelne mellem LAN og WAN-brug:

Nysgyldigt indførte Apples AirDrop med Lion. Dette kunne være en anden fortælle. Indtil nu har Apples brug af luft i deres produkter, der er direkte forbundet med internettet trådløst på en eller anden måde. Som ændret med AirDrop er den nye Lion-teknologi kun tilgængelig på lokale netværk, og det er ikke tilgængeligt over WAN, i det mindste som det er på dette tidspunkt. Apple kunne gøre flytningen for at fjerne forvirringen af ​​AirDevices, der er WAN-relateret AirPlay er også et lokalnetværksenhed. Er Apple i færd med at skelne mellem LAN og WAN med Air og iCloud?

Det er også helt muligt, at alle læser for meget ind i dette, og at Apple bare gør tingene lettere for nye Mac-brugere med Lion. De fleste Windows PC-medarbejdere forbinder et trådløst 802.11-netværk med "Wi-Fi" i stedet for Apples mærkevarer "AirPort", så omdøber det Wi-Fi i forbindelsesmenuen kunne være et andet skridt for at imødekomme sværgeren af ​​switchere og nykommere til Mac-platformen.