Sådan kontrolleres sikkerheden på min pc

Personlig computersikkerhed opretholdes fra mange vinkler, og det er skræmmende for slutbrugere at holde sig på toppen af ​​det hele. Et antivirusprogram kontrollerer for vira og trojanske heste, firewalls blokerer hackere og antispywareprogrammer blokerer keyloggers og sniffere. Imidlertid tilbyder mange moderne softwareudviklere al denne sikkerhed i en "pakke", hvilket gør styring af sikkerhedsprogrammer håndterbar. Hvis du bekymrer dig om den generelle sikkerhed på din pc, har Microsoft inkluderet et værktøj i Windows 7 kaldet "Action Center", der vil kontrollere systemet og tilbyde rettelser.

Trin 1

Klik på Windows-orb-logoet nederst på skrivebordet for at få vist menuen Start. Klik på "Kontrolpanel" i menuen for at åbne et vindue.

Trin 2

Klik på "Gennemgå din computers status" under afsnittet "System og sikkerhed". Vent mens Windows-operativsystemet vurderer sikkerheden på pc'en.

Klik på pil ned ud for afsnittet "Sikkerhed" i midten af ​​vinduet. Læs advarslerne og advarslerne. Følg instruktionerne, hvis Windows tilbyder en løsning eller løsning.