Sådan slettes alle anmeldelser på Apple Watch straks

Apple Watch notifikationssystemet er ofte det bedste, når tilladte meddelelser er noget begrænset til, hvad der virkelig er vigtigt. Ikke desto mindre, selvom du har indsnævret de notifikationer, der er tilladt på Watchet, kan meddelelserne stadig tilføje op.


Sikker på, at du altid kan skrue ned fra toppen af ​​Apple Watch-skærmen, trykke på hver enkelt besked individuelt og derefter vælge at afvise dem en efter en, men der er en bedre løsning, hvis du har til formål at hurtigt rydde alle meddelelser på Apple Watch. I stedet for manuelt at afvise dem bruger du Apple Watch Force Touch-skærmen til at indkalde en mindre kendt Clear All-funktion.

Ryd alle meddelelser på Apple Watch

Funktionen Ryd alle meddelelser er let tilgængelig på Apple Watch, der er tilgængelig, når den lille røde notifikation punkt er synlig øverst på skærmen:

  1. Stryg ned fra toppen af ​​Watch-ansigtet for at få adgang til meddelelser som normalt
  2. Tryk let på og tryk let for at starte et krafttryk på skærmen Meddelelser, og tryk derefter på "Ryd alle", når det vises

Hvis du vælger Clear All, vil du straks afvise alle meddelelser på Apple Watch, hvilket forhindrer dig i at manuelt rydde hver enkelt.

Dette er ret hurtigt og effektivt, men ikke helt klart, men når du først lærer det, vil du næsten helt sikkert bruge Clear All-funktionen.