Skift Dashboards Lego Baggrundsbaggrund i Mac OS X Lion

Mac OS X Lion bragte nogle få ændringer i instrumentbrættet, den ene er, at den er indeholdt i sit eget rum som standard, og den anden mærkbare brugergrænseforskel er den nye Lego lookalike baggrundsbaggrund, der ser lidt godt ud, Lego-lignende. Det baggrundsbillede er let at ændre, så vælg et billede, du hellere vil se og lad os komme i gang.

Sådan ændrer du Dashboard Background Wallpaper i Mac OS X Lion

  • Find det billede, du vil have som det nye Dashboard tapet og konverter det til PNG ved hjælp af Preview's Export-værktøj, navngiv det "pirelli.png"
  • Fra Finder, brug funktionen "Gå til mappe" (Kommando + Skift + G eller fra menuen Gå) og skriv følgende mappebane:
  • /System/Library/CoreServices/Dock.app/Contents/Resources/

  • Find filen, der hedder 'pirelli.png' og omdøbe den til 'pirelli-backup.png' - dette er så du kan gendanne dine ændringer, indtast dit administratoradgangskode, når du bliver spurgt
  • Træk din egen version af pirelli.png i mappen Ressourcer, godkend ændringen og indtast dit kodeord igen

  • Genstart dockningen ved at åbne Terminal og skrive:
  • killall Dock

  • Se på Dashboard og nyd dit nye brugerdefinerede tapet

Sørg for, at du bruger et billede, som enten er fliser eller i det mindste er størrelsen på din desktopopløsning. Du skal bruge PNG-format, men du kan nemt konvertere et hvilket som helst billede til PNG. Til posten elsker jeg Legos, jeg vil bare ikke se murstenens tekstur som mit Dashboard baggrundsbillede, plus jeg kan godt lide at tilpasse ting.

Hvad med Mission Controls miniaturer af Dashboard?
Hvis du er OCD som mig og vil ændre den lille miniaturebillede af Dashboard, der kun ses i Mission Control, skal du bare søge efter og erstatte 'mini_pirelli.png' i samme Ressourcer-mappe. Bare sørg for at bakke den ene op også. Jeg vil anbefale blot at duplikere og krympe dit hovedbillede for at gøre dette.

Hvis du stadig er på et tilpasningsspark, skal du huske at du også kan ændre iCals Leather GUI, aktivere fuldskærm i ikke-understøttede apps og meget mere i vores serie af igangværende OS X Lion-tip og informationsposter.