Sådan slipper du af Barracudas sortliste

Barracuda Central tilbyder en online blokliste over IP-adresser og domæner, som den mener er en trussel mod internetbrugere. Deres liste kan bruges til at filtrere e-mail-adresser, der er rapporteret at sende spam-e-mails, og dem, der kan indeholde vira og andre trusler såsom vira og malware. Barracuda klassificerer IP-adresser og e-mail-adresser baseret på modtaget spam, men det er undertiden muligt, at en adresse klassificeres ved en fejl, og det er muligt at anmode om fjernelse fra listen.

Trin 1

Åbn din webbrowser og besøg Barracudas side om anmodning om fjernelse (barracudacentral.org/rbl/removal-request).

Trin 2

Indtast IP-adressen på din e-mail-server i feltet "E-mail-server IP-adresse. Hvis du ikke kender e-mail-serverens IP-adresse, skal du kontakte din netværksadministrator.

Trin 3

Indtast din e-mail-adresse og telefonnummer i de tilsvarende felter, og indtast teksten fra bekræftelsesbilledet i feltet "Tekst i billede".

Trin 4

Angiv din grund til at anmode om fjernelse i feltet "Årsag til fjernelse". Du skal medtage årsager, som du har mistanke om, at din IP-adresse kan være tilføjet, og dine grunde til, at du vil blive fjernet fra listen.

Klik på knappen "Send anmodning" for at sende anmodningen.