Genåb sidst lukkede Safari-faneblad med kommando + Z

Har du ved et uheld lukket en browser-faneblad eller et vindue? Følelsen er ikke stor, ikke? Du har muligvis mistet en vigtig webside, før du var færdig med det, eller uden at markere det. Nå i Mac OS X kan du hurtigt genoprette og genåbne det sidst lukkede Safari-vindue eller faneblad ved at trykke på en enkel, undo tastetryk.


Alt du skal gøre er at slå Command + Z for at få vinduet tilbage i Safari på Mac. Kommando + Z, som du sikkert genkender, er kommandoen tastetasten 'undo', og det virker smukt.

Kommando + Z åbner den sidste lukkede Safari-faneblad i Mac OS X

Vidste du, at du kan genåbne lukkede Safari-faner ved at trykke på Command + Z ? Mange brugere er ikke klar over, at dette gælder for Safari Windows og faner, men det gør det og fungerer godt, prøv det selv ved at åbne et nyt browservindue med nogle få faner. Luk derefter en fane og tryk på fortrydelsestastaturet ... det vil straks genåbne igen.

Du vil sikkert vide, at Command Z også er den klassiske 'fortryd' tastaturgenvej, men det fordobles faktisk som en historieknap af sorter i Safari, så du åbner lukkede vinduer og faner med et tastetryk. Prøve det.