Sådan uploades billeder til et Flash-drev

Et flashdrev er en enhed på størrelse med et AA-batteri, der giver dig mulighed for at overføre filer fra en computer til en anden. Uanset om du har fotos, som du vil vise på kontoret, eller du har brug for at prøve fotos derhjemme i weekenden til en kommende præsentation, kan du nemt flytte dem til et flashdrev.

Gå til dit skrivebord. Højreklik, rul ned og klik på "Opret en ny mappe." Giv mappen et navn. Dobbeltklik på mappen for at åbne den. Et tomt vindue vises.

Find billedfilen eller de filer, du vil uploade til dit flashdrev. Når du finder en, skal du venstreklikke på den og trække den ind i det tomme vindue. Billedfilen vises i vinduet og er nu i mappen. Gentag dette trin med hvert billede, du vil uploade til dit flashdrev.

Indsæt metalenden af ​​flashdrevet i et USB-stik på din computer. Du kan muligvis høre et signal på din computer, når flashdrevet opretter forbindelse.

Tryk på knappen "Start" nederst på skrivebordet. Rul op og tryk på "Denne computer."

Find flashdrevikonet blandt de drev, der vises.

Venstreklik på den mappe, du oprettede i trin 1, og træk den til ikonet.

Tryk på ikonet "Sikker fjernelse af hardware" i systembakken nederst til højre på skrivebordet. Dit system spørger muligvis dig, hvilken enhed du vil stoppe og fjerne. I så fald skal du vælge flashdrevet. Nogle systemer kan også angive, hvornår det er sikkert at fjerne enheden. Klik på knappen "OK", hvis der vises en dialogboks.

Fjern flashdrevet fra din computer.