Sådan udskrives Memorex CD-etiketter

Elementer, du har brug for

  • Computer

  • Printer

  • Memorex CD-etiketter

Hvis du brænder dine egne lyd- eller data-cd'er, har du måske et ønske om at designe og udskrive dine egne tilpassede cd-etiketter. Custom CD-etiketter er ideelle til at tilføje professionelt udseende computergrafik og tekst til dine CD'er. Memorex er et velkendt firma, der producerer en række cd- og dvd-mærkningsprodukter. Virksomhedens blanke og matte cd-etiketter fås til både inkjet- og laserprintere og giver dig mulighed for at udskrive labels i høj kvalitet til alle dine cd-projekter.

Sådan udskrives Memorex CD-etiketter

Tænd for din computer, og åbn et grafisk design eller cd-mærkningsprogram. Hvis du ikke allerede har et program af denne type installeret på din computer, skal du downloade et program som Adobe Photoshop, Neato MediaFACE eller Memorex LabelMaker og følge instruktionerne for installation af programmet. Download en gratis prøveversion af et af disse programmer, eller køb den fulde version online.

Download Memorex CD-etiketskabelonen svarende til de papiretiketskabeloner, du har valgt. Brug et websted som OnlineLabels.com til at downloade softwareskabelonen til din Memorex CD-etiket. Søg efter den skabelon, du har brug for, ved at indtaste etiketdimensioner eller produktkoden, der er knyttet til dine papir-CD-etiketskabeloner. Se efter produktkoden eller skabelonnavnet på ydersiden af ​​etiketemballagen.

Design CD-etiketten ved hjælp af billeder, mønstre, tekst og andre elementer. Farver kan se mørkere, lysere eller mere mættede ud på en computerskærm i modsætning til, når de er trykt på papiretiketter.

Indsæt Memorex CD-etiketterne i din printer. Sørg for, at etiketarkene vender korrekt i din printer inden udskrivning.

Vælg indstillingen "Udskriv" i menuen Filer for det grafiske design eller etiketoprettelsesprogram, som du bruger. Brug menuen "Sideopsætning" eller menuen "Indstillinger" i programmet til at justere udskriftsindstillingerne for at sikre høj udskriftskvalitet, farvelysstyrke og papirretning. Hvis det er tilgængeligt, skal du vælge indstillingerne til fotoudskrivning, hvis du udskriver på Memorex-etiketskabeloner med højglans. Se brugervejledningen til din specifikke printer for mere detaljerede instruktioner om justering af udskrivningsparametre.

Tips

Udskriv etiketdesign på et almindeligt stykke papir som en test, før du udskriver dem på etiketskabeloner.

Advarsler

Rør ikke ved dine cd-etiketter i mindst tre minutter efter udskrivning for at undgå udtværing.