Sådan tilsluttes en parabol-netværk DVR til bredbånd

Dish Network-satellitmodtagere er udstyret med en Ethernet-port til tilslutning af en modtager til en bredbåndsinternetforbindelse. Tilslutning af Dish Network-modtageren til Internettet udvider de tilgængelige visningsmuligheder for abonnenten, herunder film efter behov for streaming med det samme over Internettet til et fjernsynsapparat. Forbindelsen kræver et standard Ethernet-kabel, der er tilsluttet et modem eller en router med internetservice.

Trin 1

Sæt stikket i den ene ende af et Ethernet-kabel i Ethernet-porten på bagsiden af ​​Dish Network-modtageren. Skub stikket lige ind i stikket, indtil det klikker, med plastiklåsetappen på stikket vendt opad.

Trin 2

Tilslut stikket i den anden ende af Ethernet-kablet til en ledig Ethernet-port på et modem eller en router med bredbåndstjeneste.

Trin 3

Kontroller, at lyset over Ethernet-porten bag på modtageren er tændt.

Trin 4

Tænd for modtageren og fjernsynet, og tryk derefter på knappen "Menu" på fjernbetjeningen for at få vist indstillinger på tv-skærmen.

Trin 5

Brug pil op og pil ned på fjernbetjeningen for at vælge "Systemopsætning", vælg derefter "Installation" og "Bredbåndsopsætning."

Klik på "Udført", når tv-skærmen viser "Forbindelse online."