Patent antyder fremtidig Apple hardware for at få Light Peak

Et nyopdaget Apple patent tyder på, at Light Peak eller en variation af teknologien kan komme til udtryk i fremtidige Apple-produkter. Patentet beskriver en "Power and Data Adapter", der har et standard DC-strømkabel med fiberoptik, der er inkluderet i samme ledning, og skaber en enkelt stik, som erstatter eksisterende MagSafe-adaptere. Den nye adapter ville have mulighed for at oplade en enhed, mens overførsel af data med meget høj hastighed, teknologien ville klart gavne Apples bærbare hardware, herunder MacBook lineup, iPad og iPhone.

Patentet blev opdaget af PatentlyApple, der siger "den nye I / O lover os et middel til hurtigt genopladning af vores mobile enheder, mens vi hurtigt accelererer vores dataoverførsler." Hvorvidt den fiberoptiske del af dette patent er faktisk Light Peak eller en Apple Udformet teknologi, der ligner kun funktionalitet, er ikke kendt.

Light Peak er beskrevet af Intel som følger:

"Denne nye teknologi er en ny optisk kabelteknologi, der er designet til at forbinde alle dine elektroniske enheder sammen, som f.eks. Diskdrev, periferiudstyr, skærme osv. Det kører med meget høj hastighed. Dens båndbredde starter ved 10 Gbps og har evnen til at skalere op til 100 Gbps i løbet af det næste årti. Og fordi det er optisk, giver det dig mulighed for at køre det på mindre stik og meget lange kabler som et 30 meter kabel. "Mr. Ziller fortsætter med at sige, at" en anden fordel ved denne teknologi er, at den har mulighed for at køre flere eksisterende I / O-protokoller samtidigt på et enkelt kabel. "

Patentet viser også muligheden for MagSafe-stil strømadaptere, der kommer til Apple bærbare enheder som iPad, iPhone og iPod touch, hvilket ville være en god tilføjelse til den bærbare hardware.

PatentlyApple er lidt ked af det, tidligere i ugen afdækkede de et patent på en Macbook Tablet, der har en glidende skærm, der omdanner en standard bærbar computer til en iPad som en enhed.