Slut Windows Phone 7 til en Mac

Microsoft har udgivet Windows Phone 7 Connector til Mac, en app, der gør det muligt for enhver Windows Phone-enhed at synkronisere med en Mac, så du kan kopiere film, musik, billeder, podcasts og de andre data, du vil synkronisere til en Windows Phone fra OS X. Appen er teknisk set i beta, men det ser ud til at fungere rimeligt godt, da Microsoft fortsætter med at opdatere det.


Hvad der er særligt imponerende om Windows Phone Connector er, at det understøtter iTunes-synkronisering, hvilket betyder at du kan synkronisere musik, videoer, fotos og podcasts direkte fra iTunes og iPhoto til en Windows Phone 7-mobilenhed, selvom indhold, der er beskyttet af DRM, ikke vil synkroniseres.

Appen kører på Mac OS X 10.5 og nyere. Du kan downloade Windows Phone 7 Connector til Mac her fra Microsoft.

Windows Phone 7 er Microsofts nye eventyr i det mobile landskab, lavet til at konkurrere med Apples iPhone og iOS, samt Googles Android-tilbud. Det går hurtigt frem, og det er et ganske interessant mobil-OS, selvom det kan være en hård sælge for nogle iPhone-brugere at konvertere til en ny platform.

Jeg ved, at de traditionelt ses som en slags industrifjender, men jeg er glad for at se, at Microsoft forpligter sig til Mac-platformen igen med ting som dette værktøj og det nye Office 2011 til Mac.