Sådan sfæriseres fotoemner i Photoshop

Adobe Photoshop er et softwareprogram til grafisk design og fotomanipulation, der giver brugerne mulighed for at redigere og oprette billeder. Det indeholder en række værktøjer, der automatisk anvender kunstneriske og stilistiske manipulationer til fotografier. Mange af disse værktøjer producerer 3D-effekter, der giver en illusion af dybde og tekstur til et billede. Et sådant værktøj, Spherize-værktøjet, giver brugerne mulighed for at oprette en kugleformet bule i deres fotografier. Denne effekt kan være iøjnefaldende for reklamer, indeslutte flyers eller kan skabe sjove forvrængninger af ansigtsegenskaber til en ægte karikatur.

Trin 1

Åbn det fotografi, du vil redigere, ved at gå til "Filer" -menuen i Photoshop-værktøjslinjen og klikke på "Åbn". Find billedfilen, klik på den for at fremhæve den, og tryk på knappen "Åbn".

Trin 2

Klik og hold museknappen nede over "Rectangular Marquee Tool", indtil en pop op-menu vises. Vælg "Elliptical Marquee Tool" fra listen.

Trin 3

Klik og træk markøren hen over det område af fotografiet, du vil kugleforme.

Trin 4

Klik på menuen "Filter", og vælg "Forvræng" og derefter "Kugleformet".

Trin 5

Indtast det ønskede antal sfæriseringer ved at indtaste værdien i feltet "Beløb" eller ved at flytte skyderen til venstre eller højre. Et negativt tal vil producere en invers kugle (en, der går indad). Du kan se effekten ved at se på gitteret i nederste højre hjørne af vinduet eller ved at se billedeksempleruden øverst til venstre i vinduet.

Trin 6

Vælg den ønskede "Mode". "Normal" producerer en standardkugle, mens "Kun vandret" og "Kun lodret" producerer cylindre.

Tryk på knappen "OK" for at anvende ændringerne.