Sådan opbygges en Xbox 360 i en computerkasse

Elementer, du har brug for

  • Blød klud

  • Computertaske

  • Tynd pind

  • Torx skruetrækker

  • Phillips-guldsmedens skruetrækker

  • 2 båndforlængerkabler

  • Fan-computerkort

  • Silikone pasta

Xbox 360 bliver meget varm under brug. Overophedning kan medføre, at spilkonsollen lukkes ned og kræver en tur til servicecentret for reparation. Du kan forhindre Xbox 360 i at blive overophedet ved at tage den ud af sin sag og opbygge en ny sag til den inde i en computerkasse. Computerkassen giver ikke kun mere plads til Xbox 360's bundkort til at "trække vejret", men du kan installere en blæser for at holde bundkortet køligt under brug. Processen er ikke kompliceret, selvom du skal være forsigtig med ikke at beskadige Xbox 360's bundkort, når du lægger det i computerkassen.

At tage Xbox 360 fra hinanden

Læg den bløde klud ned på et bord. Fjern alle kabler fra Xbox 360. Læg Xbox 360 ned på den bløde klud. Klem den øverste venstre kant af frontpladen, og træk op på portporten i bunden. Vrik frontpladen fri af sagen. Fjern frontpladen. Tag fat i drevet til harddisken, og træk den af ​​Xbox 360. Brug Phillips-hoved juvelerens skruetrækker til at fjerne harddiskdøren fra harddisken.

Sæt den tynde pind i åbningerne på højre side for at frigøre plastindsatsen. Tryk på "Power" -knappen. Gentag processen på venstre side.

Drej Xbox 360 med forsiden nedad. Løft den nederste hylde, og fjern skruerne med Torx-skruetrækkeren. Sæt Xbox 360 op igen. Skru bagpanelet af med Torx-skruetrækkeren.

Løft den øverste skal af Xbox 360's nederste kabinet og læg den til side. Fjern skruerne fra metalskærmen ved hjælp af Torx-skruetrækker. Brug stjerneskruetrækker med stjerneskruen til at fjerne skruerne fra DVD-drevet. Løft DVD-drevet op, og træk netledningen og båndstikket ud bagfra. Læg DVD-drevet til side.

Brug Phillips-hoved juvelerens skruetrækker til at fjerne skruerne fra bundkortet. Træk "Power" -knappen fri fra bundkassen. Vrik bundkortet fri fra bunden. Sæt bundkortet ned på den bløde klud.

Installation

Åbn computerkassen. Indsæt DVD-drevet i det optiske drevbås i computerhylsteret. Sæt et forlængerkabel til strømkablet til stikket på netledningen bag på DVD-drevet. Fastgør et båndforlængerkabel til bagsiden af ​​båndstikket på bagsiden af ​​DVD-drevet.

Indsæt harddisken i en af ​​drevbåse i computerhylsteret. Sæt netledningen fra drevrummet i strømstikket på harddisken. Sæt et båndstikforlængerkabel på båndstikket på bagsiden af ​​harddisken.

Sæt båndstikkets forlængerkabel fra DVD-drevet til DVD-båndstikkets forlængerkabel på bundkortet. Fastgør båndstikkets forlængerkabel fra harddisken til harddiskbåndsforlængelseskablet på bundkortet.

Indsæt blæsercomputerkortet i et computerkortrum. Sæt strømstikket fra computerkortrummet i strømstikket på blæsercomputerkortet. Sæt et strømkabel fra en af ​​drevpladserne til strømstikket på bundkortet.

Før "Power" -knappen fra bundkortet ind i det åbne "Power" -knaphul på forsiden af ​​computerkassen. Brug silikone pasta til at holde knappen i position. Lad siliciumpastaen sætte sig. Luk computerkassen. Sæt strømstikket i computerhuset.

Tips

Brug yderligere fancomputerkort for at sikre, at Xbox 360-bundkortet kører så sejt som muligt.

Advarsler

At adskille Xbox 360 fra hinanden annullerer garantien.