Sådan installeres XBox Live Gold

Elementer, du har brug for

  • Ethernet-kabel

  • Internet router

  • Computer med internetadgang

  • Gyldigt kreditkort

Xbox Live Gold er premium-niveauet for online-medlemskab til Xbox 360-konsollen. Mens den almindelige Xbox Live-konto giver brugerne mulighed for at gennemse og downloade spilopdateringer, tilføjelsesprogrammer og software, tillader en Xbox Live Gold-konto spillere at bruge de online multiplayer-funktioner i spil. Disse kan omfatte alt fra konkurrencedygtigt eller samarbejdsvilligt spil til vedvarende globale high score-lister. At komme ind på Xbox Live Gold er en simpel proces.

Tilslut Xbox 360-konsollen til Internettet ved at slutte Ethernet-kablet til bagsiden af ​​konsollen og slutte det til en fri port på den router, du bruger til at oprette forbindelse til Internettet.

Tænd konsollen. Når systemets startskærm vises, skal du navigere til sektionen "Min Xbox", så din avatar vises. Vælg "Deltag i Xbox Live."

Klik på "Tilmeld mig", og indtast derefter et brugernavn, en adgangskode, din fødselsdato og den Windows Live-konto, du ønsker at bruge med Xbox Live. Hvis du ikke har en Windows Live-konto, kan du tilmelde dig en på stedet i afsnittet "Ressourcer".

Tjek din e-mail. En bekræftelses-e-mail vil blive sendt til den e-mail, der er knyttet til din Windows Live-konto. Følg linket i denne e-mail for at validere din konto.

Gå til webstedet "Xbox Live Tilmeld" i afsnittet "Ressourcer", og vælg "Tilmeld dig guld."

Indtast din Windows Live-konto og adgangskode.

Vælg længden på det Xbox Live Gold-abonnement, du ønsker at købe. Du kan købe månedlige, tre månedlige eller årlige abonnementer. Klik på "Næste".

Indtast dine kreditkortoplysninger for at købe dit Xbox Live Gold-abonnement. Klik på "Næste" for at bekræfte dit køb.

Nulstil din Xbox 360-konsol, og log ind på din konto. Din Xbox Live Gold-konto er automatisk blevet føjet til konsollen.

Tips

Alle nye Xbox Live-konti får en måneds prøveversion af Xbox Live Gold. Hvis du vil prøve Xbox Live-tjenesterne uden at betale for et Gold-medlemskab, skal du oprette en konto med et nyt Windows Live ID. Du får mulighed for at indløse dit månedlige prøvemedlemskab uden at indtaste kreditkortoplysninger.