Sådan får du adgang til harddiskpartitioner

Adgang til harddiskpartitioner er en meget enkel opgave. En harddiskpartition er en defineret lagerplads på en harddisk. De fleste harddiske giver brugeren mulighed for at opdele en harddisk i flere partitioner, hvilket i det væsentlige laver en større harddisk i flere mindre harddiske. Ligesom adgang til flere drev i "Denne computer" er let at gøre, er det også adgang til partitionerne på en harddisk. Hver partition tildeles et drevbogstav på samme måde som de enkelte harddiske er.

Trin 1

Dobbeltklik på "Denne computer". Vinduet "Denne computer" åbnes. Her vil du kunne se de forskellige harddiske og partitioner, du har adgang til.

Trin 2

Se i afsnittet "Harddiskdrev" i vinduet. (C :) -drevet er dit roddrev. Du har muligvis et drev, der er indstillet til fabriksbilleder. Dette vil sige noget i retning af "FACTORY_IMAGE (D :)." Alle andre drev i dette afsnit vil enten være en anden harddisk eller en partition. I afsnittet "Enheder med flytbar lagring" kan du se eksterne harddiske, cd-rom'er, dvd'er eller andre flytbare diske.

Vælg det partitionerede drev, du vil have adgang til, ved at dobbeltklikke på drevbogstavet for partitionen (dvs. "Ny lydstyrke (Z :)). Et vindue til det drev, som du har klikket på, åbnes og viser filer og mapper, der er placeret på I "Denne computer" kan du få adgang til alle drev på din fritid.