Sådan udskrives store JPEG-billeder på flere ark papir

Elementer, du har brug for

  • Fotoredigeringssoftware

  • Farveprinter

Udskrivning af et stort JPEG-billede på flere ark papir, også kaldet plakatudskrivning eller flisebelægning, er en todelt proces. Den store grafik er opdelt, så den passer på standard 8 1/2-by-11 papir, derefter tapet eller limet sammen. Den færdige plakatstørrelse bruger en kombination af enten to, fire, ni, 12 eller 16 ark papir lagt i et firkantet eller rektangel.

Tag et billede med dit kamera. Brug det højeste antal pixel, der er tilgængeligt på kameraet. Højere pixeltællinger skaber skarpere billeder. Læg billedet på din computers harddisk. Brug din foretrukne software til at beskære, justere farverne og andre ønskede ændringer.

Se på din farveprinters menu "Udskrivningsegenskaber". Tjek fanen "Sideopsætning" for et felt med indstillinger for sidelayout. Rul gennem listen for en "Poster" -udskrivningsmulighed. Vælg en størrelse fra listen. Billeder kan indstilles til at udskrives på to til 16 ark papir.

Download Posteriza 1.1.1.462, et gratis softwareprogram, fra freeware-webstedet. Programmet fungerer med ethvert Windows-operativsystem og bruger BMP-, JPEG- og GIF-grafikfiler. Der er ingen installation, efter du har downloadet softwaren, skal du klikke på filen i Windows Stifinder og den åbnes automatisk. Programmet er let at bruge selv for begyndende computerbrugere. Posteriza justerer udskriftsmargenerne for at give en overlapning for at forbinde sider. Udskriv sider med den højeste opløsning, som din printer tillader.

Download Ace Poster 1.23 for at udskrive en plakat i enhver størrelse. Denne software vurderes højt af anmeldelseswebstedet CNET.com og dets brugere. Det er et ældre program og fungerer med ældre versioner af Windows-operativsystemer. Denne software har en gratis prøveperiode på 30 dage. Du skal registrere softwaren inden udskrivning for at undgå, at programmet automatisk skriver ordene "uregistreret program" på hver side. Dette er et grundlæggende program med et par muligheder at lære. Skift plakatens størrelse ved at indtaste den ønskede bredde eller højde.

Udskriv en væg fuld af fotosektioner ved hjælp af Block Poster. Vælg og billede fra din computer, og upload det til dette gratis websted. Fotofiler skal være mindre end 1 megabyte. Skær billedet op til det ønskede antal sider bredt, vælg stående eller liggende og følg vejledningen på skærmen for at fuldføre processen. Føj papir til din printer, og klik på "printerikonet" for at udskrive.

Tips

Tag flere fotos med folkene forskellige steder og en grundlæggende baggrund, hvis du vil tilføje tekst. Kontroller den mængde papir, der er nødvendig for at udskrive plakaten, før du udskriver for at fuldføre jobbet.

Advarsler

Billeder med færre end 200 pixels pr. Tomme er muligvis ikke skarpe, når de udskrives.