Indstil en brugerdefineret låseskærm besked til hjælp Retur af en tabt iPad eller iPhone

Hvis du er bekymret for at miste en iPad eller iPhone, kan du i høj grad hjælpe chancerne for at få iOS-enheden returneret til dig ved at indstille en brugerdefineret "Hvis fundet" -meddelelse som låseskærmens tapet.

Det tager kun et minut eller to at opsætte, og du kan enten bruge dit kamera eller en app til at hjælpe dig med at oprette meddelelsen om låseskærm.


For kameraet trick, skal du blot skrive din besked, eller udskrive dine kontaktoplysninger og derefter tage et billede af det. Derefter skal du indstille det billede som det låste skærmbaggrund på iPhone eller iPad fra Billeder> Del-knap> Brug som baggrund.

Hvis du vil gå app tilgangen, er dette en måde at håndtere det:

  1. Brug en tegneapp (Papir til iPad er gratis og populær lige nu) for at skrive en simpel "Hvis fundet" -meddelelse med et navn, telefonnummer, e-mail-adresse og fysisk adresse for de bedste resultater. Når du er færdig, skal du gemme billedet til fotos biblioteket.
  2. Åbn billedet fra Photos-appen, tryk på pilen i øverste højre hjørne og vælg "Brug som baggrund" og tryk derefter på "Indstil låseskærm"

Sørg for at placere billedet, så meddelelsen altid er synlig, uanset enhedens orientering. Det kan være vanskeligt at få det perfekte, men ved hjælp af et mere kvadret "hvis fundet" billede passer godt.

Kombiner dette tip med en sikker låseskærm adgangskode og Find My iPad / iPhone (konfigureret inden iCloud setup) for at give nogle ekstra sikkerhed og yderligere forbedre chancerne for at spore en tabt eller stjålet iOS-enhed.

Mac-brugere kan også angive en lignende lås / login-skærmbesked i OS X, selvom Lion eller nyere er påkrævet, og det er lidt mindre indlysende end tapetmetoden.