Sådan skifter du fra et kabelfirma til et andet kabelfirma

De fleste forbrugere vælger at skifte kabelvirksomhed i håb om at modtage bedre service eller en billigere pris for sammenlignelig service. På grund af den tunge industris konkurrence tilbyder kabelvirksomheder ofte bedre tilbud. Dette kan resultere i flere kanaler til billigere priser for forbrugeren.

Skift fra et kabelfirma til et andet kabelfirma

Trin 1

Opret en liste over konkurrerende kabelfirmaer, der tilbyder service i dit område, og ring for at se, hvilke tilbud hver tilbyder. Kabelfirmaer kører ofte tilbud for at få nye kunder.

Trin 2

Opret en konto hos dit nye kabel-tv-firma. Den nemmeste måde at gøre det på er over telefonen med en live kundeservicemedarbejder. På denne måde får du øjeblikkelige svar på spørgsmål eller bekymringer, du måtte have om gebyrer og udstyrsbehov. Angiv dit navn, adresse, telefonnummer, socialsikringsnummer og e-mail-adresse. Disse oplysninger identificerer dig som beslutningstager for kontoen.

Trin 3

Vælg din plan og udstyrsbehov. Du kan blive bedt om at stille et depositum på dit udstyr før eller på installationstidspunktet.

Trin 4

Planlæg din installationstid. Fjern gammelt udstyr, inden teknikerne ankommer for at opsætte det nye system.

Annuller med dit gamle kabelfirma, og planlæg et tidspunkt, hvor en tekniker kan hente dit udstyr eller træffe foranstaltninger til at returnere det til virksomheden selv. Hvis du ikke returnerer udstyr, kan du blive faktureret for det.