Sådan ændres et grafikkort i en bærbar computer (9 trin)

Et grafikkort er et stykke computerhardware, der forbinder og sender videodata til din bærbare computers skærm. Videokvaliteten på din bærbare computer afhænger stort set af dit grafikkort. De fleste bærbare computere bruger PCI- eller PCI Express-grafikkort. PCI Express-grafikkort tilsluttes dit bundkort i et grafikkortrum. Installation af et grafikkort er en af ​​de nemmeste hardwareinstallationer, du kan udføre på en bærbar computer.

Trin 1

Luk din bærbare computer, frakobl strømkablet, fjern batteripakken og frakobl alle andre kabler og eksterne enheder.

Trin 2

Fastgør et antistatisk håndledsindpakning til dit håndled, og fastgør derefter ledningsklemmen til den ydre kappe på den bærbare computer. Dette hjælper med at forhindre stød fra statisk elektricitet.

Trin 3

Åbn den bærbare computer så langt som muligt. Brug en lille flad skruetrækker til at lirke op på tastaturdækslet. Tastaturdækslet er en lille plaststrimmel placeret mellem tastaturet og LCD-skærmen. Fjern tastaturdækslet fra den bærbare computer, og læg det til side.

Trin 4

Fjern stjerneskruerne, der fastgør tastaturet til den bærbare computer. Løft op på tastaturet, og læg det med forsiden nedad over håndfladestøtten. Frakobl tastaturets båndstik fra den bærbare pc's logikkort, og fjern derefter tastaturet fra den bærbare computer og læg det til side.

Trin 5

Frakobl LCD-videobåndstikket fra videokortet.

Trin 6

Fjern låseskruen, der fastgør kølelegemet til logkortet. Løft kølepladen meget forsigtigt ud af den bærbare computer, og læg den til side.

Trin 7

Fjern de fire skruer, der fastgør videokortet til logkortet. Løft det gamle logikkort ud af den bærbare computer og læg det til side. Installer det nye videokort ved at placere det i videokortrummet og udskifte de fire fastgørelsesskruer.

Trin 8

Genmonter den bærbare computer ved at følge trin 1 til 6 i omvendt rækkefølge.

Indsæt disken, der fulgte med det nye grafikkort, i cd-rom-drevet. Følg instruktionerne på skærmen for at installere driveren til det nye grafikkort på din bærbare computer.