Udviklere kan downloade OS X Yosemite Dev Preview 1 og iOS 8 Beta 1

OS X Yosemite Developer Preview 1 og iOS 8 Beta 1 er begge nu tilgængelige for download til brugere, der er registreret hos de respektive Apple Developer Programs. Derudover har Apple tilbudt en beta-udgivelse af Xcode 6 og online dokumentation til det nye Swift programmeringssprog, der blev introduceret på WWDC 2014.

Selvom iOS 8 beta og OS X 10.10 Dev Preview primært er rettet mod brugere, der udvikler løsninger til iOS- og OS X-platforme, kan enhver teknisk registrere sig for at blive inkluderet i Apples udviklerprogrammer til et årligt gebyr på $ 99 pr. OS. På grund af arten af ​​beta-udgivelser, der er buggy og generelt ufuldstændig, anbefales det generelt ikke for de gennemsnitlige brugere at installere beta-builds af software, medmindre de har en tvingende grund til at gøre det.

Download OS X Yosemite Developer Preview 1

OS X Yosemite (officielt udgave som OS X 10.10) er tilgængelig nu via Mac Dev Center ved at logge ind og vælge "OS X Yosemite Developer Preview". Hvis du er mere interesseret i at læse om udviklerens relevante ændringer til OS X Yosemite, har Apple en informativ "Hvad er nyt" -side for udviklere.

Som sædvanlig med OS X Developer Previews, kan bygningerne downloades via Mac App Store. Udviklere ved dette allerede, men det er værd at påmindes; skal du altid sikkerhedskopiere Mac'en inden du installerer nogen beta-software, og installer kun beta-software på hardware, som du ikke har noget imod at være mindre stabil.

Få iOS 8 Beta 1

iOS 8 beta 1 er straks tilgængelig fra iOS Dev Center ved at logge ind via en udvikler konto. Bygningen understøtter næsten alle enheder, der kører iOS 7, minus iPhone 4. De interesserede kan også læse om nye udviklerfunktioner, der er tilgængelige i iOS 8.

iOS betas kræver manuelt at installere gennem brugen af ​​IPSW-filer i iTunes. Som sædvanlig skal du altid sikkerhedskopiere enheden, før du installerer beta-software.

Xcode 6 Tilgængelig for

Udviklere vil også være interesserede i at opdage, at en beta af Xcode 6 også er tilgængelig med mange nye forbedringer og funktioner. Xcode 6 beta build er også tilgængelig til at downloade fra udviklercentret direkte eller sammen med iOS 8 betas og OS X Yosemite Developer Previews.

Swift Programming Language Documentation

Også af interesse for udviklere er det nye Swift programmeringssprog, der blev debuteret på WWDC 2014. Ved anvendelse af både OS X og IOS kan udviklere og interesserede gennemgå Swift-dokumentationen på Developer Library online eller downloade Swift-dokumenter via iBooks.

For ikke-udviklere er tålmodighed påkrævet, da OS X Yosemite er indstillet til at lancere i efteråret sammen med efterårets udgivelse af iOS 8. I mellemtiden kan casual Mac-brugere tjekke nogle screenshots af OS X Yosemite for at få en ide om, hvad at forvente, og dem, der ønsker at genwatch WWDC 2014 præsentationen kan gøre det nu via Apple.com (Bemærk, at Safari webbrowseren er nødvendig for at streamen skal fungere ordentligt).